TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF'ye Özel İndirim Hakkında Yorum

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

TSF'ye Özel İndirim Hakkında Yorum

Mesaj Terasus » 13 Mar 2015, 09:30

Merhaba arkadaşlar,

Sabahın bu saatinde ofiste işlerin az olmasının da verdiği rahatlıkla düşünürken aklıma geldi 8-) Saat forumu olarak kalabalık bir aile olduğumuzu düşünüyorum. Bunu tüm üye arkadaşlar adına fırsata çevirebilir miyiz diye düşündüm.

Şöyle açıklayayım. Cafe, restoran, mağaza ve benzeri mekanlarda tsf'ye özel indirim yaptırabilir miyiz? Herkese yaptıkları klasik indirimin haricinde gerçekten de TSF üyelerine özel ek %5 veya %10 indirim gibi. Örneğin omega mağazasına gittik ve saat alacağız. tüm pazarlıklar yapıldı ve nihai fiyat belirlendi, işte o anda şak diye masanın üstüne tsf üyeliğini koyup nihai fiyat üzerinden %5 indirim daha almak gibi? veya restoranda hesabı istedik ve geldi, o anda tsf üyeliği ile gelen hesaptan %10 daha düşmek gibi.. Bu örnekler çoğaltılabilir. Çok fazla mağaza, cafe, restoran olması gerekmiyor. Merkezi yerlerdeki belli başlı güzel mekanlarla & butiklerle görüşüp böyle birşey ayarlansa ne güzel olurdu. Bunun için bir ön çalışma yapıp sonrasında organize olup görüşmek gerekecek. Bilmem içimizde bu sektörlerle ilişkili arkadaşlar var mıdır? Ben de yakında türkiye'ye kesin dönüş yapıyorum, işin içinde olabilirim. Ayrıca bu indirime karşılık bizler de sitemizde bu mekanların logolarını görünür yerlere koyup reklamlarını sağlamış olabiliriz, win-win durumu olur. Daha önce hiç bu türden organizasyon ve görüşmeler yapmışlığım yok, bilen arkadaşlar değerli görüş ve önerileri ile katkıda bulunurlar. Yol yordam gösterirler.

Sizler ne düşünüyorsunuz?
Kullanıcı avatarı
Terasus

Re: TSF'ye Özel İndirim Hakkında Yorum

Mesaj kilimanjaro » 13 Mar 2015, 11:01

vallaha Terasus , gittiğim butiklerin hepsi TSF yi tanıyor ve bütün saat fiyatlarını bilen , iyi araştıran uyanık tipler olduğumuzu söylüyorlar... zaten dibine kadar indirim alıyorsunuz daha ne yapalım demesinler :lol:
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj tumen » 13 Mar 2015, 13:21

Nano bazında yapılır,ama mikro bazına imkan olacağını sanmıyorum. Passat fiyatına saat satan noktalarda elbette dediğin indirimi alırsın da, Sirkeci pazarında; "Selamun Aleyküm TSF'den geliyorum, en son ne olur" diyip, sağlam bir indirim alanı ben göremedim. :roll: :D
"I guess I'll always be A soldier of fortune "
Kullanıcı avatarı
tumen

Mesaj onatozer » 13 Mar 2015, 15:22

kilimanjaro yazdı:vallaha Terasus , gittiğim butiklerin hepsi TSF yi tanıyor ve bütün saat fiyatlarını bilen , iyi araştıran uyanık tipler olduğumuzu söylüyorlar... zaten dibine kadar indirim alıyorsunuz daha ne yapalım demesinler :lol:

Kesinlikle katılıyorum. :lol: :champ:
En fazla tsf'ye özel temizleme bezi, dergi vs hediyesi alabiliriz. :roll:
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

Mesaj Bg17 » 13 Mar 2015, 16:11

Yakinima gelip tsf diyene alisveris olmaksizin yemek arti kahve (yada bira) ismarlama garantisi veriyorum.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj manil » 13 Mar 2015, 16:45

Türk insanı uyanıktır, 3 günde forumun üye sayısı 10'a katlanır. hatta otomatik TSF üyesi yapan scriptler çıkar. :super:
“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

Mesaj prospex » 13 Mar 2015, 16:48

Bence çok mantıklı sonuçta bu potansiyeli TSF üyeleri olarak büyük bir aileyiz bunu tartışmakta fayda var.
Kullanıcı avatarı
prospex

Re: Ynt: TSF'ye Özel İndirim Hakkında Yorum

Mesaj Miriel » 13 Mar 2015, 17:02

manil yazdı:Türk insanı uyanıktır, 3 günde forumun üye sayısı 10'a katlanır. hatta otomatik TSF üyesi yapan scriptler çıkar. :super:

:lol: :lol: :lol:
NOBLESSE OBLIGE!
Kullanıcı avatarı
Miriel

Sonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners