1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

TSF'ye Özel İndirim Hakkında Yorum

MesajGönderilme zamanı: 13 Mar 2015, 09:30
Terasus
Merhaba arkadaşlar,

Sabahın bu saatinde ofiste işlerin az olmasının da verdiği rahatlıkla düşünürken aklıma geldi 8-) Saat forumu olarak kalabalık bir aile olduğumuzu düşünüyorum. Bunu tüm üye arkadaşlar adına fırsata çevirebilir miyiz diye düşündüm.

Şöyle açıklayayım. Cafe, restoran, mağaza ve benzeri mekanlarda tsf'ye özel indirim yaptırabilir miyiz? Herkese yaptıkları klasik indirimin haricinde gerçekten de TSF üyelerine özel ek %5 veya %10 indirim gibi. Örneğin omega mağazasına gittik ve saat alacağız. tüm pazarlıklar yapıldı ve nihai fiyat belirlendi, işte o anda şak diye masanın üstüne tsf üyeliğini koyup nihai fiyat üzerinden %5 indirim daha almak gibi? veya restoranda hesabı istedik ve geldi, o anda tsf üyeliği ile gelen hesaptan %10 daha düşmek gibi.. Bu örnekler çoğaltılabilir. Çok fazla mağaza, cafe, restoran olması gerekmiyor. Merkezi yerlerdeki belli başlı güzel mekanlarla & butiklerle görüşüp böyle birşey ayarlansa ne güzel olurdu. Bunun için bir ön çalışma yapıp sonrasında organize olup görüşmek gerekecek. Bilmem içimizde bu sektörlerle ilişkili arkadaşlar var mıdır? Ben de yakında türkiye'ye kesin dönüş yapıyorum, işin içinde olabilirim. Ayrıca bu indirime karşılık bizler de sitemizde bu mekanların logolarını görünür yerlere koyup reklamlarını sağlamış olabiliriz, win-win durumu olur. Daha önce hiç bu türden organizasyon ve görüşmeler yapmışlığım yok, bilen arkadaşlar değerli görüş ve önerileri ile katkıda bulunurlar. Yol yordam gösterirler.

Sizler ne düşünüyorsunuz?

Re: TSF'ye Özel İndirim Hakkında Yorum

MesajGönderilme zamanı: 13 Mar 2015, 11:01
kilimanjaro
vallaha Terasus , gittiğim butiklerin hepsi TSF yi tanıyor ve bütün saat fiyatlarını bilen , iyi araştıran uyanık tipler olduğumuzu söylüyorlar... zaten dibine kadar indirim alıyorsunuz daha ne yapalım demesinler :lol:

Re: TSF'ye Özel İndirim Hakkında Yorum

MesajGönderilme zamanı: 13 Mar 2015, 13:21
tumen
Nano bazında yapılır,ama mikro bazına imkan olacağını sanmıyorum. Passat fiyatına saat satan noktalarda elbette dediğin indirimi alırsın da, Sirkeci pazarında; "Selamun Aleyküm TSF'den geliyorum, en son ne olur" diyip, sağlam bir indirim alanı ben göremedim. :roll: :D

Re: TSF'ye Özel İndirim Hakkında Yorum

MesajGönderilme zamanı: 13 Mar 2015, 15:22
onatozer
kilimanjaro yazdı:vallaha Terasus , gittiğim butiklerin hepsi TSF yi tanıyor ve bütün saat fiyatlarını bilen , iyi araştıran uyanık tipler olduğumuzu söylüyorlar... zaten dibine kadar indirim alıyorsunuz daha ne yapalım demesinler :lol:


Kesinlikle katılıyorum. :lol: :champ:
En fazla tsf'ye özel temizleme bezi, dergi vs hediyesi alabiliriz. :roll:

Re: TSF'ye Özel İndirim Hakkında Yorum

MesajGönderilme zamanı: 13 Mar 2015, 16:11
Bg17
Yakinima gelip tsf diyene alisveris olmaksizin yemek arti kahve (yada bira) ismarlama garantisi veriyorum.

Re: TSF'ye Özel İndirim Hakkında Yorum

MesajGönderilme zamanı: 13 Mar 2015, 16:45
manil
Türk insanı uyanıktır, 3 günde forumun üye sayısı 10'a katlanır. hatta otomatik TSF üyesi yapan scriptler çıkar. :super:

Re: TSF'ye Özel İndirim Hakkında Yorum

MesajGönderilme zamanı: 13 Mar 2015, 16:48
prospex
Bence çok mantıklı sonuçta bu potansiyeli TSF üyeleri olarak büyük bir aileyiz bunu tartışmakta fayda var.

Re: Ynt: TSF'ye Özel İndirim Hakkında Yorum

MesajGönderilme zamanı: 13 Mar 2015, 17:02
Miriel
manil yazdı:Türk insanı uyanıktır, 3 günde forumun üye sayısı 10'a katlanır. hatta otomatik TSF üyesi yapan scriptler çıkar. :super:

:lol: :lol: :lol: