TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

New York'dan Döndüm :)

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

New York'dan Döndüm :)

Mesaj leonardo06 » 22 Haz 2015, 12:56

evet arkadaşlar,

sizlerin de görüşlerinize başvurduğum New York iş teklifi ile ilgili olarak seyahatimi gerçekleştirdim.

New York bir hafta gezmek için güzel bir şehir ama çalışmak için çelik gibi bir sinire sahip olmak lazım:)
tam bir kaos var. trafik ve insanlar üstünüze üstünüze geliyor. Hollanda gibi sessiz ve sakin bir ortamdan New York'un göbeğine düşünce buranın kıymetini daha iyi anladım.

gitmişken özgürlük heykelini, central park'ı, times meydanını, empire state'i ve 5.caddeyi de gezmeden gelmedim.

gelelim esas konuya;
maalesef iş teklifi yapan firmanın teklifine olumsuz yanıt verdim.
teklif ettikleri maaş 2700 dolar. sizlerin görüşleri ve yaptığım araştırmalar (kiralar, sağlık, eğitim harcamaları vs) neticesinde bu maaşla orada geçinemeyeceğimi, ailemi perişan etmenin gereği olmadığına kanaat getirdim.

şu an içim rahat ama ileride pişmanlık duyar mıyım bilemiyorum.
bakalım zaman ne gösterecek?
Kullanıcı avatarı
leonardo06

Re: New York'dan döndüm :)

Mesaj Emre » 22 Haz 2015, 13:08

leonardo06 yazdı:evet arkadaşlar,

sizlerin de görüşlerinize başvurduğum New York iş teklifi ile ilgili olarak seyahatimi gerçekleştirdim.

New York bir hafta gezmek için güzel bir şehir ama çalışmak için çelik gibi bir sinire sahip olmak lazım:)
tam bir kaos var. trafik ve insanlar üstünüze üstünüze geliyor. Hollanda gibi sessiz ve sakin bir ortamdan New York'un göbeğine düşünce buranın kıymetini daha iyi anladım.

gitmişken özgürlük heykelini, central park'ı, times meydanını, empire state'i ve 5.caddeyi de gezmeden gelmedim.

gelelim esas konuya;
teklif ettikleri maaş 2700 dolar. sizlerin görüşleri ve yaptığım araştırmalar (kiralar, sağlık, eğitim harcamaları vs) neticesinde bu maaşla orada geçinemeyeceğimi, ailemi perişan etmenin gereği olmadığına kanaat getirdim.

İleride pişmanlık duymazsınız merak etmeyin. $2700 teklif etmişlerse pişman olmayacağınızı net bir biçimde söyleyebilirim. Boston'da 2 odalı eve 5 sene önce $1900 kira ödüyorduk, şimdi baktım aynı site aynı plan $2800 olmuş. Üstelik downtown da değildi, downtown'a 13 mil uzakta nezih bir sitede biraz geniş bir evdi. Bizim ailelerimiz sürekli gelip gittiği için biraz düzgün bir muhit olsun istemiştik. Sizde de aile işin içine giriyor ve benzer kaygılar sizin için de geçerli olacaktı. Başa döneyim, kesinlikle pişman olmazsınız :)
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Re: New York'dan Döndüm :)

Mesaj Bg17 » 22 Haz 2015, 13:17

leonardo06 yazdı:evet arkadaşlar,

gelelim esas konuya;

Kesinlikle dogru karar...bir kere daha dusunmye gerek yok... Guzel tatildi diyin gecin...
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj cance » 22 Haz 2015, 14:46

Cok mantikli bir karar vermissiniz kesinlikle. O maasla NYC zevk almak yerinr maddi problemleri dusunecektiniz.

Umarim guzel bir tatil olmustur ;)
Kullanıcı avatarı
cance

Mesaj Anesthesia » 22 Haz 2015, 14:48

O kadar parayi zaten bu tatilde harcamışsınızdır. :)
Özgür kalana kadar imza mimza yok
Kullanıcı avatarı
Anesthesia

Mesaj kilimanjaro » 22 Haz 2015, 14:55

Sizi Amerika ya değilde ülkemize alalım.Melbourne de 1yıl yaşadığım ve birçok yer gördüğüm için rahatlıkla söyleyebilirim.Türkiye dünyanın en güzel ülkesi ve şu şarkı da Hollandaya gitsin.Sevgiler :thumbup:

https://www.youtube.com/watch?v=YIDuuCBSP0Y
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj leonardo06 » 22 Haz 2015, 15:49

destek için teşekkürler arkadaşlar.

ben de güzel tatildi deyip geçiyorum :)

kilimanjaro, şarkı için ayrıca teşekkürler :champ:
Kullanıcı avatarı
leonardo06

Mesaj altıkırkbeş » 22 Haz 2015, 16:05

Abi günaha giriyoruz şu an bu satırları ikimiz de ostimden yazarak , ostim > melbourne,bizi avrupanın serin suları paklar ancak :lol:
kilimanjaro yazdı:Sizi Amerika ya değilde ülkemize alalım.Melbourne de 1yıl yaşadığım ve birçok yer gördüğüm için rahatlıkla söyleyebilirim.Türkiye dünyanın en güzel ülkesi ve şu şarkı da Hollandaya gitsin.Sevgiler :thumbup:

https://www.youtube.com/watch?v=YIDuuCBSP0Y
Kullanıcı avatarı
altıkırkbeş

Sonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 55 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners