Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.
altiparmak82 » 03 Şub 2016, 21:14
Merhaba arkadaşlar ben ilan vermeye çalışıyorum sanırım resimi ekleyemediğim içinde bir türlü onaylanmadı yardımcı olabilecek var mı. Selamlar
-

altiparmak82
-
Caner1983 » 03 Şub 2016, 22:47
altiparmak82 yazdı:Merhaba arkadaşlar ben ilan vermeye çalışıyorum sanırım resimi ekleyemediğim içinde bir türlü onaylanmadı yardımcı olabilecek var mı. Selamlar
Mesaj sayınızda az oyüzden de olabilir resim için hızlı resimden resimi yükleyin orda direkt resim linkini kopyalayın mesaj bölümünün üstünden img linkini tıklayın sonra 2 img arasına hızlı resimdeki linki yapıştırın bu kadar
Rolex’s don’t tick-tock
-

Caner1983
-
Ukahraman » 29 Oca 2021, 16:51
Selamlar ben de ilan açtım, onaylandı ancak resim ekleyemiyorum. Yardımcı olabilecek var mı acaba?
Resimler bilgisayarımda kayıtlı ne yapmam gerekli acaba?
-

Ukahraman
-
westernboy » 29 Oca 2021, 18:17
Ukahraman yazdı:Selamlar ben de ilan açtım, onaylandı ancak resim ekleyemiyorum. Yardımcı olabilecek var mı acaba?
Resimler bilgisayarımda kayıtlı ne yapmam gerekli acaba?
tapatalk adlı uygulamadan ekleyebilirsiniz
Hep denedin, hep yenildin. Olsun. Bir daha dene, bir daha yenil, daha iyi yenil.
-

westernboy
-
Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 27 misafir