Önceden sahip olduğum Powerbeats kulaklıklarıma kardeşim tarafından el konulup (muhtemelen kayboldu bile) geri geleceğine dair ümidim kalmamasından dolayı yeni bir kulaklık arayışına girdim. Almışken iyi bir kulaklık almak istiyorum. Halihazırda evde Beats Studio ve Razer'ın oyuncu kulaklıkları mevcut ama bunlar kulaküstü kulaklık olarak geçtikleri için aradığım tarzda değiller. Genel olarak spor yaparken ve dışarıda kullanma amacıyla bir kulaklık almak istiyorum.
Siz değerli forum üyelerinin yorumları benim için önemli şayet herkes herşeyden baya bir anlıyor forumda. Öncelikli amaç en az parayla bu işin içinden çıkabilmek Powerbeats'leri ben Ingiltere'den bir mağazanın indiriminden almıştım mağaza kapanıyor diye 230 lira civarı bir fiyattı 2 sene önce. Şimdi için yine 300-350 lira seviyelerini mümkünse geçmeden güzel bir kulaklık almak istiyorum. İnanılmaz iyi bunu al diyebileceğiniz bişeyler olursa bütçe esneyebilir

Bütçe esneyebilir derken bir Clk olmadığımı hatırlatırım. Beolab 5 biraz sert geldi hala etkisinden çıkamadım ben açıkçası