herojd11 yazdı:Gerçekten çok faydalı olacaktır.Teşekkürler ama bizim memlekette büyük ihtimal birilerine sallama amacı ile kullanılır

Aslında amaç biraz da dediğiniz konu, yani her anlamda kendinizi koruyorsunuz, nette tanıştığınız ama kendinizle ilgili bilgi ya da ipucu vermek istemiyorsanız karşınızdakine çok işe yarıyor. Msn hesabınızı bunlardan biriyle alıp msndede proxy kullanınca biraz daha huzurlu olur herhalde insan

. Sanırım paranoya böyle başlıyor

.
clk yazdı:Zemberek bende var boyle bir mail kutusu. Arada sırada bosaltmaya calisiyorum. Bugune kadar rekor 11.000 adet okunmamis mail idi

Benim kutunun tek farki atamaman

11.000

ne yapmışlar adresinize öyle. Satanlar başkalarına onlarda başkalarına satmış herhalde

adresinizin bulunduğu liste baya bir el değiştirmiş gibi

Benim 2002'de sizinkine benzer bir adresim vardı, sağlayıcı usa.net'ti yanılmıyorsam, gözümü karartıp hepsini temizlemeye uğraştım ama nafile onlar kazandı

ama uzun süredir devran döndü

. 10minutemail en çok kullandığım 10 dakika olması çok işime yarıyor.
Ben genelde bir şeyler ararken karşıma çıkan ve e-posta diye tutturan uyduruk forumlara veriyorum

. Aslında üye sayılarına bile katkı yapmış olmaktan mutsuz olsam da kendi adresimi korumuş oluyorum

.