Kargo beklemek en sevmediğim şey. Parasını ödemişsem, acil ihtiyaç olmasa da anında elimde olsun isterim

justaguy yazdı:... kendi sitelerinden ve diğer birçok kanaldan aynı ürünün ve diğer birçok ürünün satışına devam ediyorlar. Ürün göndermede sıkıntı yaşayan bir firma satışa devam ediyorsa bunda bir art niyet vardır diye düşünüyorum.
Burada çok haklısınız ancak dedikleri tümüyle uydurma bir bahane değil kargo şirketleri ve satıcı şirketler de genel olarak efsane/muhteşem Cuma indirimlerinde çöktü, Hepsiburada'nın aynı gün teslim servisi bile çalışmadı, kargolama için 15 gün sonraya gün verilmeye başladı. Şu anda Yurtiçi cargo sitesine girdiğinizde
https://www.yurticikargo.com/ karşınıza özür duyurusu çıkıyor:

Kargo şirketlerimiz zaten birbirinden güzide, nefis işler çıkartan harika şirketlerdi (benim hiçbirinden yüksek beklentim yok) üstüne şimdi bu yoğunluk gelmiş... Troy'u bilmem etmem ama şu an en büyükleri dahil şirketlerde yüzde 90 bu problemler var malesef. Satış gelince kapasitemi aştım diye reddetmeyi de bilmiyorlar, ama tabi hiçbir sistem aşırı yoğunluğu normal kabul ederek tasarlanmaz, telefonlarımız da yollarımız da, enerji şebekelerimiz de aynı durumda... Kimseyi savunmuyorum, ben de içimi döktüm

Öte yandan, tam da Kara Cuma'da yaşadığım güzel bir kargo tecrübesi 'Kolay Gelsin' ile oldu, Amazon Türkiye, ücretsiz ertesi gün bu şirketle gönderdi. Güzel tarafı, kargonuzun bulunduğu aracı harita üzerinden izleyebiliyorsunuz (uygulaması var), gelmeden mesaj atıyorlar, komşuya bırakın, saati değiştirelim şu an adreste değilim şeklinde ayarlamalar yapılabiliyor vs. İstanbul dışı var mı bilmiyorum ama deneyim hoştu. Bir de istenirse zili çalmıyorlar, telefonla arıyorlar ki çok iyi düşünülmüş bir özellik. (Hepsiburada'nın aynı gün teslimatı da 2 saatlik dilimde randevulu getirmişti en son, evde kargocu gelip kapıyı çalmadan gidecek diye tuvalete bile gidemeden hapis kalmamak güzel oluyor

).
Kızınıza öğrenim hayatınde başarılar dilerim, bahtı açık ve güzel olsun.