Eyl羹l ay覺nda evlendik aral覺k ay覺nda ilk kar ya覺覺yla beraber evimiz salondan ak覺tmaya balad覺 kendi teras覺m覺n 羹zeri olduu i癟in havalar 覺s覺n覺nca kendi teras覺m覺n izalasyonunu yapt覺k, ondan 2-3 ay sonra baka yerden akt覺 o suda yan komumdan geliyormu saolsun bizi k覺rmad覺 kendi teras覺n覺n izalasyonu yapt覺.1 sene sonra 癟at覺 kat覺ndan su almaya balad覺k inat firmas覺na kavga g羹r羹lt羹 癟at覺y覺 komple yapt覺rd覺m fakat 1 sonraki k覺ta ev bu sefer baca aft覺ndan ak覺tt覺.襤te kaka site y繹netimine yapt覺rd覺k.Bu sabah eim arad覺 salon nemlenmi diye diye

Bizim olay覺 b繹yle bir hikaye ile 繹zetliyece覺m.
Hayat kad覺n覺na sormular ya sen b繹yle bir meslek icra ediyorsun senin nas覺l 癟o癟uun olmuyor diye kad覺n eee biri yap覺yor biri bozuyor diye cevap vermi.
Konuyu toparlamak gerekirse
Ben art覺k bu evle uramak istemiyorum ve ta覺nmay覺 ciddi ciddi d羹羹n羹yorum. 2 tane ufakl覺k olduundan dolay覺 sitede oturmay覺 d羹羹n羹yoruz.
Akl覺mda Sinpa Lag羹n Akasya Ac覺badem ve 襤stmarina siteleri var.
Bu sitelerde yaam覺, yada yaayan yada tan覺d覺klar覺 olan varsa site hakk覺nda gelen bilgi almak istiyorum.Yaad覺覺m s覺k覺nt覺lar覺 tekrardan yaamak bizi 癟ok y覺prat覺r o y羹zden ince eleyip s覺k dokuyorum.
Ayn覺 zamanda ilk 1 sene kirada oturup siteden ve evden memnun kal覺rsam sat覺n almay覺 d羹羹n羹yorum s羹tten az覺m覺z 繹yle bir yan ki art覺k yourt yiyemiyoruz.