Forum Kurallar覺na Uygun Farkl覺 Konular zerine Sohbet ve Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Sevgili yeler Forum Kurallar覺nda Tart覺覺lmas覺 Uygun Olmad覺覺 Belirtilen Konular Hakk覺nda Bu B繹l羹mde Payla覺m ve Fikir Bildirimi Yapmay覺n覺z. 襤nan癟lar, Politika, Fanatizm, Irk癟覺l覺k Vb. 襤癟eriklerde Konular A癟may覺n覺z. Ayr覺ca Kiisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlar覺n覺z覺 襤癟eren Konular覺 Burada Paylamay覺n覺z. Birbirinize Sayg覺l覺 Olunuz L羹tfen.
gargamell » 27 Ara 2020, 13:10
MehmetKarat羹rk yazd覺:Bir 繹neriye ihtiya癟 yok gibi
Konu ister istemez kendiiliinden deiecektir d羹羹ncesindeyim.
A癟t覺覺n覺z bal覺k takdire deer ger癟ekten hem samimi hem i癟ten
Yaln覺z sonras覺nda amac覺ndan sap覺p tsf 羹yeleri hangi araca biniyorlar gibi bir konu bal覺覺na d繹n羹ebilir
O zaman fazla 羹癟 tema belirleme art覺 koyulabilir. rnein benim i癟in; 1)Eitim 2)Akademik Dan覺manl覺k (Sosyal Bilimler)
The Time-Tested, Battle-Hardened.
-
gargamell
-
- Kay覺t: 15 Haz 2013, 13:39
BatuhanKLC » 27 Ara 2020, 16:01
襤la癟 bilgisi laz覺m olduunda 繹zelden yazabilirsiniz
G羹zel bal覺k olmu teekk羹rler.
-
BatuhanKLC
-
- Kay覺t: 04 ub 2019, 01:31
mthntn » 01 Oca 2021, 14:22
襤ngilizce konuma pratii (C1) veya Rus癟a (balang覺癟) , analog ps fotoraf makineleri, gerek paracord gerek makrome 繹rg羹lerden bileklik ve 癟eitli aksesuar yap覺m覺 ve de Medikal Malzeme yard覺m覺 konusunda ben de herkese yard覺mc覺 olmak isterim. Ayn覺 zamanda Karab羹k'te ya覺yorum buradan da herhangi bir ihtiyac覺 olana yard覺m etmek isterim.
Yararl覺 bir bal覺k ben de teekk羹r ederim. Herkese mutlu seneler.
''Ignorance is bliss''
-
mthntn
-
- Ya: 25
- Kay覺t: 25 Kas 2016, 21:59
Skywalker87 » 07 ub 2021, 23:11
Merhabalar, bende elektrik m羹hendisiyim, Avrupa yurt d覺覺nda 癟al覺覺yorum, yurtd覺覺 olarak 繹zellikle belirttim 癟羹nk羹 bir ameliyat ge癟irdim T羹rk bir doktordada varsa aram覺zda Ortepedi doktoru iletiim bilgilerini 繹zelden atabilir ise konuma f覺rsat覺m olursa 癟ok sevinirim? Sayg覺lar herkeze
-
Skywalker87
-
- Ya: 36
- Kay覺t: 19 May 2014, 23:08
ozanozi » 08 ub 2021, 20:28
Metalurji ve malzeme m羹hendisi ayn覺 zamanda kaynak m羹hendisiyim. Ticaretle ura覺yorum. Belgelendirme 羹zerine bir irketim var.
Her zaman doruyu s繹yle, ama her zaman her doruyu deil.
-
ozanozi
-
- Kay覺t: 07 Oca 2015, 00:57
mrtkrks » 08 ub 2021, 20:39
Yaz覺l覺m sekt繹r羹ndeyim. ikinciyeni.com , garentamoov.com vb. projelerin arkas覺ndaki ekibi koordine ediyorum. Ayr覺ca amazon.com 羹zerinde maazalar覺m var. 2017 senesinden beri kripto sekt繹r羹ndeyim, daytrade yap覺yorum. Elon Musk覺 癟ok seviyorum [emoji41]
Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
-
mrtkrks
-
- Kay覺t: 04 Ara 2019, 16:48
D繹n TSF Sohbet - Off Topic Discussion
Kimler 癟evrimi癟i
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 9 misafir