Sn dostlar覺m,
Son g羹nlerde dikkatimi 癟eken hatta son iki g羹nde de ba覺ma gelen bir hadise var. ok m羹him falan deil ama ben garipsedim dorusu. Sizlerinde fikrini almak istedim. Bal覺覺 nereye a癟aca覺ma da karar veremedim. Buraya yazd覺m. Daha uygun bir yer var ise kusuruma bakmay覺n d羹zeltelim l羹tfen.
Efendim malumunuz forumumuzda ki sat覺l覺k bal覺覺n覺n amac覺 forumun para kazanmas覺 falan deil. Forum 羹yeleri s覺k覺ld覺klar覺 veya fazla olan saatlerini sats覺nlar, al覺p koluna yak覺mad覺覺n覺 d羹羹nd羹klerini saatlerini sats覺nlar, saat almak isteyen 羹yelerimiz alternatifler aras覺nda rahat癟a gezinsin, kimse saatsiz kalmas覺n, saat sahiplerinin yeni saatlere kaynak yarat覺ls覺n diye yap覺lan sat覺lar vs. Bu ger癟ekten 癟ok g羹zel. Bende forumuz vas覺tas覺 ile ka癟 tane saatimi satt覺m burada. Daha doal bir ey yok.
Benim rahats覺z olduum nokta "g羹ncel" mevzusu...
Efendim biliyorsunuz bir ilan a癟覺yorsunuz daha sonra bir dostumuz daha ilan a癟arsa o ilan en taze olarak ilk sat覺rda g繹z羹k羹yor. Ama herhangi bir ilanda yaz覺ma olursa en 羹st sat覺ra 癟覺k覺yor bal覺k. Burada hi癟birimiz yar覺ma i癟inde deiliz. Saatini satmak isteyen ilan覺 a癟ar ilgilenen dostlar 繹zelden veya oradan yazar.
Ama son zamanlar bir g羹ncel furyas覺 alm覺 ba覺n覺 gidiyor. G羹ncel, g羹ncel, g羹ncel vs. Hepimiz okuma yazma biliyoruz. 襤lan orada duruyor. Sat覺lm覺 yaz覺lmam覺, bitti denilmemi, kapand覺 denilmemi belli g羹ncel. Veya merak eden olursa yazar zaten saat duruyor mu diye. Ama yok dostlar覺m覺z 覺srarla g羹ncel yaz覺yor devaml覺 . B繹ylece mesaj devaml覺 yukar覺 癟覺k覺yor. Fiyat覺n覺 indiren dostlar覺ma eyvallah o mant覺kl覺 ama sadece ilan覺 en 羹stte dursun diye yaz覺lanlar var.
Ge癟en bir dostumun ilan覺na bakt覺m a覺rd覺m; g羹ncel, g羹ncel, g羹ncel, g羹ncel, duruyor, burada, teklif var m覺, alan var m覺? arka arkaya 10 tane mesaj yazm覺.
Ben bir tane saat ilan覺 koydum. Bug羹n bakt覺覺mda 癟ok aa覺larda kald覺覺n覺 g繹rd羹m aaa dedim amma ilan a癟覺lm覺. Sonra bakt覺m yar覺s覺ndan 癟ounda satan arkada kendisi g羹ncel yazm覺 ilan en 羹ste 癟覺km覺. Ka癟 g羹nl羹k veya haftal覺k eski ilanlar. Bu bir yar覺ma deil. Ben oturay覺m her hareketten sonra g羹ncel yazay覺m. Benim ilan覺m hep yukar覺da dursun bu 癟ok ho deil ki
Bu arada bunu yapan dostlar覺m l羹tfen k覺r覺lmas覺n. Bu bir su癟lama falan deil. Zaten dostlar覺ma b繹yle bir kabal覺k yapmak haddim olamaz. K覺zan k覺r覺lan olursa 繹z羹r dilerim.Sadece sesli d羹羹n羹yorum. Belki de benim d羹羹ncem yanl覺. S繹ylerseniz ona da sayg覺 duyar覺m. Aile ortam覺nda rahats覺zl覺klar dile getirilir herkes de fikrini s繹yler ve dorusu anla覺l覺r diye d羹羹nd羹m. Kimi dostlar覺n b繹yle stratejisi var ve ben doru bulmad覺覺m覺 s繹yledim. Sizlerde fikirleriniz esirgemezseniz sevinirim.
Tekrar tekrar s繹yl羹yorum kimseyi k覺rmak istemem. Fark ettiyseniz hep dostlar覺m diye bahsettim.
Sayg覺lar,