TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Selamlar ve saygılar

Yeni Üyelerin Kendilerini Tanıtabilecekleri Bölüm
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Lütfen Forum Kurallarımıza Özen Gösterelim. Tüm Kurallar Sizin Daha Rahat ve Seviyeli Bir Ortamda Paylaşım Yapabilmeniz İçindir.

Forumlarımıza Kayıt Olduktan Sonra Kendinizi Tanıtmanız Tüm Üyelerimizi Memnun Edecektir.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Selamlar ve saygılar

Mesaj SeiKinetic » 09 Tem 2016, 04:07

Merhabalar değerli Saat Forumu üyeleri. Aslen Sivaslı olup, forum ailesine Ankara'dan katılıyorum. Siteyi diğer çoğu yeni üye gibi uzaktan uzaktan takip ediyordum ve üye olup, gerek muhabbetle, gerekse hobilerimizle daha içli dışlı olmaya karar verdim. Kol saatleri, lise yıllarımdan beridir ilgi duyduğum bir alan olup, iş hayatına atılmanın getirdiği iyileşen maddi durumlar vb.gibi etkenler sebebiyle, hobi olarak başlamak istediğim ve kısmen başlayıp tutulduğum bu hastalıktan sizler gibi muzdarip durumdayım. Engin bilgilerinizden yararlanabilmek ve forum kalitesini de koleksiyonlarımız gibi daima ileriye taşıyabilmek amacıyla, umarım forumdaşlığımız/arkadaşlığımız uzun yıllar bizlerle kalır.

Elimde bir kaç saatim var. Baba yadigarı ETA 2879'lu bir Omax, Seiko Kinetic SRN062P, Quartz birer Armani ve Swatch; ve bunlara ek olarak 50-100 liralık, hiç kullanmadığım ama sadece sizlerinde fazlasıyla aşina olduğunuz o 'saat' görüntüsünü yakınlarımda hissedebilmek amacıyla etrafta tuttuğum 90'lı yıllardan bir kaç Quartz bulunuyor. Önümüzdeki ayların içinde de ekleyerek gideceğiz inşallah.

Omax'ı bugünlerde restore ettireceğim. Facia bir durumda denilebilir. Detaylar yeni konuda verilecektir. Ayrıca yeni Seiko'mun da kutu açılışını paylaşacağım. Forumda SRN062'ye dair bir başlık bulamadım malesef.

Koleksiyonunuz hep büyüsün, saatiniz hep doğru göstersin. Tekrardan merhabalar.
Tutto ha una maniera.
Kullanıcı avatarı
SeiKinetic

Re: Selamlar ve saygılar

Mesaj Khan » 09 Tem 2016, 23:10

SeiKinetic yazdı:Merhabalar değerli Saat Forumu üyeleri. Aslen Sivaslı olup, forum ailesine Ankara'dan katılıyorum. Siteyi diğer çoğu yeni üye gibi uzaktan uzaktan takip ediyordum ve üye olup, gerek muhabbetle, gerekse hobilerimizle daha içli dışlı olmaya karar verdim. Kol saatleri, lise yıllarımdan beridir ilgi duyduğum bir alan olup, iş hayatına atılmanın getirdiği iyileşen maddi durumlar vb.gibi etkenler sebebiyle, hobi olarak başlamak istediğim ve kısmen başlayıp tutulduğum bu hastalıktan sizler gibi muzdarip durumdayım. Engin bilgilerinizden yararlanabilmek ve forum kalitesini de koleksiyonlarımız gibi daima ileriye taşıyabilmek amacıyla, umarım forumdaşlığımız/arkadaşlığımız uzun yıllar bizlerle kalır.

Elimde bir kaç saatim var. Baba yadigarı ETA 2879'lu bir Omax, Seiko Kinetic SRN062P, Quartz birer Armani ve Swatch; ve bunlara ek olarak 50-100 liralık, hiç kullanmadığım ama sadece sizlerinde fazlasıyla aşina olduğunuz o 'saat' görüntüsünü yakınlarımda hissedebilmek amacıyla etrafta tuttuğum 90'lı yıllardan bir kaç Quartz bulunuyor. Önümüzdeki ayların içinde de ekleyerek gideceğiz inşallah.

Omax'ı bugünlerde restore ettireceğim. Facia bir durumda denilebilir. Detaylar yeni konuda verilecektir. Ayrıca yeni Seiko'mun da kutu açılışını paylaşacağım. Forumda SRN062'ye dair bir başlık bulamadım malesef.

Koleksiyonunuz hep büyüsün, saatiniz hep doğru göstersin. Tekrardan merhabalar.

İyi dileklerin için teşekkür ederim :)

Hoşgeldiniz :)
God is good! Eski Kullanıcı Adı Nethuistr
Kullanıcı avatarı
Khan

Mesaj eyimen » 09 Tem 2016, 23:20

Hosgeldiniz :champ:
Kullanıcı avatarı
eyimen

Mesaj serz » 10 Tem 2016, 16:56

Holgeldiniz :)
Kullanıcı avatarı
serz

Mesaj EnderE » 10 Tem 2016, 20:07

Selam dostum

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ender Erdogan / Eski Kullanıcı Adı Forestsoul
Kullanıcı avatarı
EnderE

Mesaj mturann » 10 Tem 2016, 20:56

Merhabalar
Kullanıcı avatarı
mturann

Mesaj SeiKinetic » 11 Tem 2016, 22:26

@nethiustr
@eyimen
@serz
@forestsoul
@mturann

:champ:

Hepinize teşekkür ederim. Hep birlikte iyi vakit geçirebilmek dileğiyle.
Tutto ha una maniera.
Kullanıcı avatarı
SeiKinetic

Dön TSF Üyelerimiz & Tanışma - Member Introductions

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 25 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners