Merhabalar değerli Saat Forumu üyeleri. Aslen Sivaslı olup, forum ailesine Ankara'dan katılıyorum. Siteyi diğer çoğu yeni üye gibi uzaktan uzaktan takip ediyordum ve üye olup, gerek muhabbetle, gerekse hobilerimizle daha içli dışlı olmaya karar verdim. Kol saatleri, lise yıllarımdan beridir ilgi duyduğum bir alan olup, iş hayatına atılmanın getirdiği iyileşen maddi durumlar vb.gibi etkenler sebebiyle, hobi olarak başlamak istediğim ve kısmen başlayıp tutulduğum bu hastalıktan sizler gibi muzdarip durumdayım. Engin bilgilerinizden yararlanabilmek ve forum kalitesini de koleksiyonlarımız gibi daima ileriye taşıyabilmek amacıyla, umarım forumdaşlığımız/arkadaşlığımız uzun yıllar bizlerle kalır.
Elimde bir kaç saatim var. Baba yadigarı ETA 2879'lu bir Omax, Seiko Kinetic SRN062P, Quartz birer Armani ve Swatch; ve bunlara ek olarak 50-100 liralık, hiç kullanmadığım ama sadece sizlerinde fazlasıyla aşina olduğunuz o 'saat' görüntüsünü yakınlarımda hissedebilmek amacıyla etrafta tuttuğum 90'lı yıllardan bir kaç Quartz bulunuyor. Önümüzdeki ayların içinde de ekleyerek gideceğiz inşallah.
Omax'ı bugünlerde restore ettireceğim. Facia bir durumda denilebilir. Detaylar yeni konuda verilecektir. Ayrıca yeni Seiko'mun da kutu açılışını paylaşacağım. Forumda SRN062'ye dair bir başlık bulamadım malesef.
Koleksiyonunuz hep büyüsün, saatiniz hep doğru göstersin. Tekrardan merhabalar.