hoşgeldiniz, meslektaşız bu arada sizinle. En kısa sürede hayalinizdeki listeye kavuşmanız dileğiyle..
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
yeterda yazdı:Bütün forum üyelerine evvela saygılarımı sunarak kendimi tanıtmak isterim.33 yaşıma henüz basmış bulunmaktayım. Bir banka şubesinde yönetici pozisyonundayım. Yaklaşık 1 aydır foruma üyeyim, forum bir derya, ben acemi kaptan. Bu forumdan, forumdaki üstadlarından , saat tutkunlarından öğreneceklerim , paylaşacaklarım sınırsız.
Gelelim saat maceramıza! İlk saatim casio dw serisi, hani şimdilerde Retro serisini çıkardıkları şirin plastik saat. Şu an kolumdaki saat Citizen eco-drive. Bu yaşıma kadar neden henüz otomatik saatleri keşfedemediğimi merak edenlere bir cevabım yok. Yalnız, nasıl keşfettiğimi merak edenlere anlatayım.
Efendim geçen ay hanıma Seiko 5 ( tasarımını beğendiğinden ötürü) saat hediye ettim. Hasbel kader kulağıma getirip sesini dinlemek istedim. Benim gibi audiophile bir adamın bu sese aşık olacağı da aşikardı. En son geçen hafta bir müşterimin kolunu kulağıma getirip, Tissot unun sesini dinlemeye kalkmamla, o andan itibaren bütçemin bir kısmını otomatik saat koleksiyonuna harcamam gerektiğini keşfettim. Hele ki rutin ve durağan bir hayatı sorgulamaya başladığım bu günlerde, çalışmak için harekete ihtiyaç duyan bir saatin, kolumdayken bana neler öğreteceğini sabırsızlıkla beklemekteyim. Fakat aracımı henüz yenilediğim için bütçemi zorlamayacak bir BULOVA siparişi verdim. Kısmetse yarın mağazadan teslim alacağım. Şu ahir hayatımda ölmeden mutlaka alınacak saatler listemi de yapmış bulunmaktayım. Çoğu temiz ,2 .el fırsat saati olacak şekilde ROLEX DATEJUST,PANERAİ.TAG , VE TABİKİ OMEGA SPEEDMASTER ( MOONWATCH) .ZENİTH,IWC.HYT( bir ihtimal)
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
uataman yazdı:Uzun ve eğlenceli ama tabiki eş unsurundan meşakkatli olacak.
Ses sistemleri ile ilgilendiğinizi anlıyorum. O halde WAF ( women/wife acceptance factor) hususunda tecrübeli olmalısınız [emoji28][emoji28][emoji28]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hep aynı taktikugurtatari yazdı:uataman yazdı:Uzun ve eğlenceli ama tabiki eş unsurundan meşakkatli olacak.
Ses sistemleri ile ilgilendiğinizi anlıyorum. O halde WAF ( women/wife acceptance factor) hususunda tecrübeli olmalısınız [emoji28][emoji28][emoji28]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hiç bir zaman aldığınız fiatı bilmeyecekler..Her aldığınız ürün mutlaka 2.el dir.[emoji23][emoji23].Çok sıkışan birilerinden aldınız.Gerçek fiatının 1/4 oranına hemde..[emoji23][emoji23]..Tabi gerçek fiatıda 1/4 söyleyeceksiniz..[emoji23][emoji23]
Uğur
Dön TSF Üyelerimiz & Tanışma - Member Introductions
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 33 misafir
|