TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Herkese Tekrar Merhabalar

Yeni Üyelerin Kendilerini Tanıtabilecekleri Bölüm
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Lütfen Forum Kurallarımıza Özen Gösterelim. Tüm Kurallar Sizin Daha Rahat ve Seviyeli Bir Ortamda Paylaşım Yapabilmeniz İçindir.

Forumlarımıza Kayıt Olduktan Sonra Kendinizi Tanıtmanız Tüm Üyelerimizi Memnun Edecektir.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Herkese Tekrar Merhabalar

Mesaj bordo » 17 Mar 2025, 22:13

Heesh yazdı:Resim
Kast ettiğim bu kadran içi dokulu çikolata deseni erimiş :) sabiye kolu yeşil kakao yaprağı rengi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

https://www.seikowatches.com/tr-tr/prod ... rts/srpj85

Ben bu modeli belirttiniz sandım hocam. Sizinki de çok şıkmış. Bi yandan da sonradan nato strap takabileceğim için kayıştan bağımsız beğendiğim bir modeli alıp kayış mı değiştirsem demiyor değilim. SSK023’ün kasa rengi ile haki nato kayış gördüm çok beğendim.
Kullanıcı avatarı
bordo

Mesaj Heesh » 18 Mar 2025, 10:13

bordo yazdı:
Kast ettiğim bu kadran içi dokulu çikolata deseni erimiş :) sabiye kolu yeşil kakao yaprağı rengi

Ben bu modeli belirttiniz sandım hocam. Sizinki de çok şıkmış. Bi yandan da sonradan nato strap takabileceğim için kayıştan bağımsız beğendiğim bir modeli alıp kayış mı değiştirsem demiyor değilim. SSK023’ün kasa rengi ile haki nato kayış gördüm çok beğendim.
O seçenek size kalmış ama bu seride en ince naif tatlı işçilik bunda içi acayip desenli abartı olmadan canlı görmenizi yada video incelemenizi tavsiye ederim

Kullanıcı avatarı
Heesh

Mesaj Eterna » 18 Mar 2025, 11:56

bordo yazdı:Tekrar diyorum çünkü 2011 yılında açtığım hesabımın şifresini unutmamışım. Hayatın getirdikleri götürdükleri derken neredeyse 10-12 yıldır ne saatlerle doğal olarak ne de forumla hiç ilgilenememiştim. Yıllar sonra tekrar saat alma arifesinde karşıma çıktı ve login olunca çok sevinip selam vermek istedim. Çünkü gerçekten ülkemizde böyle bir forumun varlığı çok hoşuma gidiyor, çok şanslı hissediyorum. Emeği geçen tüm kullanıcılar sağ olsun var olsun. Bu vesileyle herkese tekrar merhaba ve iyi forumlar.

Hocam vallahi bu kadar sene tekrar geri gelmek güzel olmuş. Bazı saat severler artık hastalık derecesinde saatleri sevdiği için ayrı kalamaz. ( Sizin 10 sene önce bırakıp bugün yine burada bulduğunuz bizler gibi :)

Bazı saat severler dönemsel olarak koşturmaca, iş, güç, farklı hobiler derken ayrı kalabilir.

Ama gönlünüzde varmış ki tekrar geri gelmişsiniz. Tekrar hoş geldiniz. Umarım en beğendiğiniz saati alırsınız.
Kullanıcı avatarı
Eterna

Mesaj bordo » 18 Mar 2025, 21:19

Heesh yazdı:
bordo yazdı:

O seçenek size kalmış ama bu seride en ince naif tatlı işçilik bunda içi acayip desenli abartı olmadan canlı görmenizi yada video incelemenizi tavsiye ederim

Sanırım haki rengi mi vardı yine kadranı kabartmalı yoksa başka bir marka mıydı çok şık bulmuştum inceleyip. Dediğiniz gibi videosunu izledim hoş duruyor. Güzel günlerde kullanın hep.

Kullanıcı avatarı
bordo

Mesaj bordo » 18 Mar 2025, 21:24

Eterna yazdı:
bordo yazdı:Tekrar diyorum çünkü 2011 yılında açtığım hesabımın şifresini unutmamışım. Hayatın getirdikleri götürdükleri derken neredeyse 10-12 yıldır ne saatlerle doğal olarak ne de forumla hiç ilgilenememiştim. Yıllar sonra tekrar saat alma arifesinde karşıma çıktı ve login olunca çok sevinip selam vermek istedim. Çünkü gerçekten ülkemizde böyle bir forumun varlığı çok hoşuma gidiyor, çok şanslı hissediyorum. Emeği geçen tüm kullanıcılar sağ olsun var olsun. Bu vesileyle herkese tekrar merhaba ve iyi forumlar.

Hocam vallahi bu kadar sene tekrar geri gelmek güzel olmuş. Bazı saat severler artık hastalık derecesinde saatleri sevdiği için ayrı kalamaz. ( Sizin 10 sene önce bırakıp bugün yine burada bulduğunuz bizler gibi :)

Bazı saat severler dönemsel olarak koşturmaca, iş, güç, farklı hobiler derken ayrı kalabilir.

Ama gönlünüzde varmış ki tekrar geri gelmişsiniz. Tekrar hoş geldiniz. Umarım en beğendiğiniz saati alırsınız.

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim, çok naziksiniz ve hoş buldum.

Dediğiniz gibi bazı hayat telaşları ayrı bıraktı bizi buralardan ama ilk mesajımda da dediğim gibi kıymetli bir forum olduğu için hiç aklımdan çıkmamıştı. Artık hayatın gösterdikleriyle insan yorulup hayat sadeleştikçe elinde az bir meşgale kalıyor ve kalanlara da sıkıca sarılıyor. Burası da şu an öyle benim tarafımda. Konuyu açtığımdan beri forumda sürekli eski konuları okuyorum kaçırdıklarımı telafi etmek istercesine :)
Kullanıcı avatarı
bordo

Önceki

Dön TSF Üyelerimiz & Tanışma - Member Introductions

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 30 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners