TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

O Kadar Sömürdük Şimdi Tanışma Vakti

Yeni Üyelerin Kendilerini Tanıtabilecekleri Bölüm
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Lütfen Forum Kurallarımıza Özen Gösterelim. Tüm Kurallar Sizin Daha Rahat ve Seviyeli Bir Ortamda Paylaşım Yapabilmeniz İçindir.

Forumlarımıza Kayıt Olduktan Sonra Kendinizi Tanıtmanız Tüm Üyelerimizi Memnun Edecektir.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: O kadar sömürdük şimdi tanışma vakti

Mesaj root » 17 Kas 2011, 20:13

George Daniels ın kitabından yararlanmak tabiki boynumuzun borcu.O 80 yıllık hayatıdna 37 saat üretmiş ben ise bitane üreteceğim.Sizde 2 saat görüp bu işinn üstesinde gelirim demiş biri izlenmi uyandırdım sanırım ama öyle deil ..Mekanizma sökme takma bu işin tabiki başlangıcı o aşamalardan geçilecektir elbet ama toplama işinin bana uygun oldugunu sanmıyorum...Evet şirketlerin kendilerine ait mekanızmaları olmayabilir ama bu sorunun cevabı zaten sizin özel tasarım saat projenizde belirrttiginzi gibi eta ve unitas meknaızma olsun ısrarlarınızda kaynaklanıyor.Neyse bu konuların detaylarına ilerde çok girip çok tartışacaz kendimizi şimdiden yormanın bir anlamı yok ..:D
Kullanıcı avatarı
root

Re: O Kadar Sömürdük Şimdi Tanışma Vakti

Mesaj root » 17 Kas 2011, 20:14

Hoşbulduk .. :champ:
Kullanıcı avatarı
root

Mesaj asymptote » 17 Kas 2011, 20:38

Peki o halde, hep destek tam destek :thumbup: George Daniels kitabında bir el tornasını kullanarak aşama aşama parça üretimlerini detaylarıyla anlatmış fakat siz öyle yapmazsınız sanırım. El tornasıyla bu işi yapmak hem çok zahmetli ve zaman alıcı olur hem de gerekli toleransları sağlamak pek mümkün olmayabilir. En doğrusu hizmet alımı yapmak, modellemeyi hallettikten sonra bir cnc işleme merkezinde parçaların üretimini sağlamak (çok tuzlu olacağı aşikar..)

Bu işi ticari boyuta taşımak isterseniz Sanayi Bakanlığı'nın tekno-girişim destek programına başvurabilirsiniz. Projeniz onaylanırsa şirket kurulmasından prototip üretimine kadar destek veriyorlar, görünen maksimum destek miktarı 100.000 TL fakat siz prototipi üretirseniz daha sonra seri üretim ve pazarlama için de destek verdiklerini biliyorum. Aslında bu benim aklımda olan bir düşünceydi fakat sanırım farklı bir yol çizeceğim kendime..
Siz şirketi kurun ben küçük ortağınız olur, size her türlü desteği veririm :thumbup: ;)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj root » 17 Kas 2011, 21:50

Teşekkürler asymtote :thumbup: el tornası gercekten ugrastırır uygun micro cnc arayışındayım..Bir kaç firmaya mail attıktan sonra yolumuzu görecez...Güçlü bitane bulmak lazım...
Kullanıcı avatarı
root

Mesaj msturan » 17 Kas 2011, 22:07

root hoşgeldiniz, kendi saatinizi yapma fikriniz gerçekten heyecan verici.. Haberlerinizi bekliyoruz :champ:
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj drk » 17 Kas 2011, 22:53

Hoşgeldiniz, keyifli forumlar :champ: Tarafınızdan açılacak başlıkları merakla bekliyorum :thumbup:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Frax » 18 Kas 2011, 00:35

Hoşgeldiniz sayın root, avatara uygun çalışmalar için huşu içinde bekliyoruz :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj SeRxx » 18 Kas 2011, 01:14

En kısa zamanda hayalinizi gerçekleştirmek dileğiyle ... Foruma Hoşgeldiniz :champ:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Önceki

Dön TSF Üyelerimiz & Tanışma - Member Introductions

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 27 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners