Selamunaleyk羹m, hay覺rl覺 g羹nler arkadalar. Ben Muhammet. 27 ya覺nday覺m ve kendi iletmemin Pazarlama M羹d羹r羹y羹m. Gen癟 yata ticarete at覺ld覺k velhas覺l kelam. Hayatta olduumuz m羹ddet癟e hayatla m羹cadele etmeye devam ediyoruz. Saate olan ilgim ilk okulda babam覺n bana Casio F-91W almas覺yla balad覺 diyebilirim. O zamanlar l羹kst羹 benim i癟in, a覺rmakla beraber 癟ok mutlu olmutum. I覺覺n覺 felan yak覺p duruyordum, kar覺l覺kl覺 tulara bas覺p alarm sesini dinliyordum

g羹zel di. Sonras覺nda yeni yeni bir s羹r羹 ilgi 癟eken modeller. Teknoloji yerinde durmuyor tabi ses kaydedeni ve hesap makineli olanlar覺 癟覺kt覺. Onlara yakla覺lm覺yordu tabi. Zaman geldi ge癟ti okul, kurs derken i hayat覺na at覺ld覺k ve saat d羹nyas覺na bir nebze ad覺m atm覺 olduk. Bir nebze diyorum 癟羹nk羹 imdiye kadar bir 癟ok saatim oldu, bunlar覺 hep g繹ze hitap ettii i癟in al覺p takt覺m ne mekanizma vard覺 arat覺rd覺覺m nede marka. Saati seviyorduk ama iin i癟eriinden hi癟 haberimiz yoktu, ne saatler ne makanizmalar varm覺 meer. O a癟覺覺 da yeni dahil olduum TSF ile m羹mk羹n mertebe kapataca覺m覺 umuyorum. Bunun i癟in ilk kurmal覺 saatimi hay覺rl覺s覺yla alm覺 bulunuyorum
Neyse, Bo boazl覺k yapt覺m biraz kusura bakmay覺n, vakit ay覺r覺p okuduunuz i癟in saolun varolun. B繹yle bir dayan覺ma ve bilgi portal覺nda bulunmak ger癟ekten g羹zel. Allah t羹m arkadalar覺n yard覺mc覺s覺 olsun. Allah'a emanet olun.. Selametle..
Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
K覺lavuzun daima y羹rein olsun, omzun 羹st羹ndeki kafan deil.