TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Karşıyaka'dan Selamlar

Yeni Üyelerin Kendilerini Tanıtabilecekleri Bölüm
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Lütfen Forum Kurallarımıza Özen Gösterelim. Tüm Kurallar Sizin Daha Rahat ve Seviyeli Bir Ortamda Paylaşım Yapabilmeniz İçindir.

Forumlarımıza Kayıt Olduktan Sonra Kendinizi Tanıtmanız Tüm Üyelerimizi Memnun Edecektir.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Karşıyaka'dan Selamlar

Mesaj sosyalcan » 18 Nis 2010, 00:23

Başlıktan da anlışılacağı üzerine İzmir Karşıyaka'da oturuyorum. Felsefe Öğretmeniyim , bazen arkadaşlarım saatlere olan merakımı tuhaf buluyorlar, yalnız olmadığımı bilmek güzel. Bu merak ise babamdan, onun Seiko 5 lerinden geçti. İlk saatim Citizen Eagle serisinde bir otomatikti. Neyse herkese tekrar merhaba.
Kullanıcı avatarı
sosyalcan

Re: Karşıyaka'dan selamlar

Mesaj nickynick » 18 Nis 2010, 00:37

TSF'ye hosgeldiniz, bu konuda kesinlikle yalniz degilsiniz. Katilimci olmaniz dilegiyle.
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj sosyalcan » 18 Nis 2010, 00:51

Selamımı alıp cevapladığınız için teşekkür ederim.Elbette katkıda bulunmaya çalışacağım ama burada saatleri olan dostların ellrindeki parçalar şimdilik benim hayallarimi süslüyor. elimdeki en iyi saat Tissot T-Lord bir de Seiko chrono alarm ama haylimde ilk olarak Tisst 516 chrono automatic var. Bu gün sordum 2000 tl civarı bu da beni aşar.Size bir soru Seiko 5 halen Japonyada üretiliyor mu? Benm bildiğim tayvanda ve filipinlerde ?bu arada 1000 tlye kadar uygun chrono automatic model arıyorum
Kullanıcı avatarı
sosyalcan

Mesaj Frax » 18 Nis 2010, 01:48

Foruma hoşgeldiniz.T-Lord benim çok beğendiğim bir model.Hakkında konu da var burada.İyi günlerde kullanın.

Aradığınız saat ile ilgili başlık açarsanız daha yararlı olur tüm arkadaşlar bildiklerini paylaşır.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj sosyalcan » 18 Nis 2010, 08:59

Oldu başlık açarım benim mütevazi saatlerimin fotlarını da eklerim aslında işin en en güzel yanı saatlere olan ilgimi garipseyenler kendilerine veye bir yakınlarına saat alacaklarında bana danışmalarıdır.!!!
Kullanıcı avatarı
sosyalcan

Mesaj Clk » 18 Nis 2010, 09:58

Aramiza hosgeldin ögretmenim. Iyi forumlar dilerim.

Seiko 5, günümüzde Cin'de dahil olmak üzere cesitli ülkelerde üretiliyor. Halen Japonya'da üretilen modeller var ve bu saatleri alirken cok dikkatli inceleyip, sorarak almak gerekiyor. Ben bundan birkac hafta önce Dubai'den bir Seiko5 aldim. Hem mekanizma, hem de saat Japon üretimi.

Link'i ekliyorum.

viewtopic.php?f=13&t=2393
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Bond » 23 Nis 2010, 00:46

Sosyalcan TSF'ye hoşgeldin. İyi forumlar dilerim.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Re: Karşıyaka'dan Selamlar

Mesaj herofb » 23 Nis 2010, 11:22

Gerçekten saat konusunda yalnızlık problemi çok büyük ve bu foruma üye olmadan önce bende kendimi çok yalnız hissediyordum.Etrafımdaki herkes (maalesef eşim,ailem bile) beni anlamıyor. Herkes saate sadece zamanı gösterme aracı olarak bakıyor ve para verilmesini anlamıyor ya da tam tersi sadece zenginlik göstergesi olarak bakanlarda var.

Umarım ülkemizde bir gün bizlerinde emekleriyle bu sanat eserlerine gerçek değer verilir ve çeşitli yayınlar,klüpler ve hatta belki müze mağazalar şeklinde imkanlarla alamayacağımız kadar pahalı saatleride daha yakından tanıyıp en azından bilgi sahibi sahibi olabiliriz.
Kullanıcı avatarı
herofb

Sonraki

Dön TSF Üyelerimiz & Tanışma - Member Introductions

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 45 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners