TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Merhaba

Yeni Üyelerin Kendilerini Tanıtabilecekleri Bölüm
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Lütfen Forum Kurallarımıza Özen Gösterelim. Tüm Kurallar Sizin Daha Rahat ve Seviyeli Bir Ortamda Paylaşım Yapabilmeniz İçindir.

Forumlarımıza Kayıt Olduktan Sonra Kendinizi Tanıtmanız Tüm Üyelerimizi Memnun Edecektir.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Merhaba

Mesaj invicta » 18 May 2011, 13:10

Merhaba, adım Turgut, İstanbulda yaşıyorum, 35 yaşındayım, özel bir firmada satış müdürü olarak çalışıyorum,

Foruma bir kaç haftadır üyeyim. Saat merakım bir kaç yıldır ivmelenmiş durumda. İlk saatimi sanıyorum 2000 yılında askerliğimi yaparken almıştım, quantum marka bir saatti, uzun süre kullandım, sonrasında bir kaç farklı diesel, guess, lotus, momentus, quantum, invicta, orient, babadan kalma bir omega, pierre cardin, gibi ağırlıklı olarak modacı saatleri kullandım tiplerini beğendiğim için. yine nivada gibi sırf güzel görünüyor diye aldığım saatlerim de var. itiraf etmek gerekirse zamanında almış olduğum replikalar da mevcut.

Forumla tanışalı bir kaç hafta oldu ama hani "öğrenildiğinde ufku iki katına çıkaran şeyler" diye bir başlık var ekşi de, aynen öyle oldu ben de de forumu okumaya başladıktan sonra. Hatta bir kaç katı diyebiliriz. Saatlere bakışım değişti, çocukluğumda izmir bit pazarında satılan ve bizlerin pek beğenmediği seiko 5 lere farklı gözle bakıyorum. Şimdi seiko 5 sport kovalıyorum, yakın dönemde alacağım. Yine pilli saatlerden mekanik saatlere doğru tercihlerim değişmeye başladı. Yakın dönemde ikinci el bile olsa bir tag yada omega almak istiyorum.

Sevgiler, saygılar,
En son invicta tarafından 18 May 2011, 14:25 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
invicta

Re: merhaba

Mesaj razz » 18 May 2011, 13:25

Foruma hoşgeldiniz.. :champ: Umarım iyi vakit geçirirsiniz..
Replika geçmişiyle ilgili tasaya lüzum yok, detox hizmetimiz ( seans üzerinden değil tam arıtma sağlanana kadar ) TSF üyeliğinize dahildir.. :D
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj invicta » 18 May 2011, 13:29

razz yazdı:Foruma hoşgeldiniz.. :champ: Umarım iyi vakit geçirirsiniz..
Replika geçmişiyle ilgili tasaya lüzum yok, detox hizmetimiz ( seans üzerinden değil tam arıtma sağlanana kadar ) TSF üyeliğinize dahildir.. :D

:D teşekkür ederim.

Replikalar duruyor, ne yapacağız bilmiyorum, onlara verdiğim paralara acıdığım gibi birilerine vermeye de kıyamıyorum, sanıyorum bir süre daha bu şekilde saklayacağım,
Kullanıcı avatarı
invicta

Mesaj herofb » 18 May 2011, 13:43

merhabalar , tekrar hoşgeldiniz
Kullanıcı avatarı
herofb

Re: Merhaba

Mesaj Frax » 18 May 2011, 14:09

Hoşgeldiniz foruma,

İyi dilekleriniz için teşekkürler. Ufuk açma konusundaki görüşlerinize katılıyorum, hatta forumdaki üyelerle tanışıp onlarla sohbet etmek eminim bunu daha da hızlandıran bir şey. Umarım aramızda aktif olursunuz :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj sedir » 18 May 2011, 16:35

Hoşgeldiniz.
Razz'ın söylediği detoks hizmeti yavaş yavaş güzel saat zehirlemesi yoluyla yapılıyor ona göre dikkat edin :lol:
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj mlm » 18 May 2011, 17:24

İnvicta merhabalar, aramıza hoşgeldin..
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Thevenin » 18 May 2011, 21:11

Hosgeldiniz :champ:
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Sonraki

Dön TSF Üyelerimiz & Tanışma - Member Introductions

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 39 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners