TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Herkese Merhabalar

Yeni Üyelerin Kendilerini Tanıtabilecekleri Bölüm
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Lütfen Forum Kurallarımıza Özen Gösterelim. Tüm Kurallar Sizin Daha Rahat ve Seviyeli Bir Ortamda Paylaşım Yapabilmeniz İçindir.

Forumlarımıza Kayıt Olduktan Sonra Kendinizi Tanıtmanız Tüm Üyelerimizi Memnun Edecektir.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Herkese Merhabalar

Mesaj DeePBluESeA » 29 Eyl 2011, 15:39

Arkadaşlar Yeni Üyeyim ve Hem Tanışmak Hemde Kafama Takılan Birkaç Soruyu Sormak İçin Bu Konuyu Açtım...

İsmim Ahmet Doğan Yaşım 27 Kayseride Çalışıyor ve Yaşıyorum. Mesleğim PC Teknik Servisliği.

Saat Meraklısı Değildim Askere Gidene Kadar Ama Barış Gücü Askeri Olarak Afganistan'a Gittim ve Orada Çarşıda Pazarda Satılan Saatleri Görünce Böyle Bir Merak Başladı Bende ... O Kadar İlginç Saarler Gördüm Ki Hakikaten Bu İşin Apayrı Bir Yaşam Tarzı Bambaşka Bir Tutku Olduğunun Farkına Vardım. O Günden Sonra da Artık Kendime Ait Ufak Çapta Diyebileceğim Saat Koleksiyonum Var .

Ancak Kafama Takılan Birşey Var Acaba Elimdeki Saatlerin Orjinal Olup Olmadığını Denetleyebileceğim Biryer Varmıdır? İnternette Aramadığım Yer Kalmadı Saat Üreticilerinin Kendi Web Siteleride Dahil Heryere Bakmışımdır. Ama Kesinlikle Birşey Bulamadım.

Fikirlerinizi Bekliyorum ve Tanıştığımızada Çok Memnun Oldum....
En son DeePBluESeA tarafından 29 Eyl 2011, 16:46 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
DeePBluESeA

Re: Herkese Merhabalar

Mesaj herofb » 29 Eyl 2011, 16:21

merhabalar , hoşgeldiniz

eğer saatinizi sokaklardan aldıysanız ya da internet'ten ederinin çok altında aldıysanız sahtedir.Yetkili bir bayii'den aldıysanız gerçektir.

Yine de bazılarının foto'larını koyarsanız yardımcı olacak arkadaşlarımız mevcuttur.
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj asymptote » 29 Eyl 2011, 16:33

DeepBlueSea foruma hoşgeldiniz :champ: Her kelimeye büyük harfle başlamanız ilginç bir tarz :D
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj DeePBluESeA » 29 Eyl 2011, 16:43

asymptote yazdı:DeepBlueSea foruma hoşgeldiniz :champ: Her kelimeye büyük harfle başlamanız ilginç bir tarz :D

Türkçeyi Mümkün Olduğunca Temiz Bir Şekilde Konuşmaya Ve Yazmaya Çalışıyorum.. Umarım Bununla İlgili Bir Kuralı İhlal Etmemişimdir... :D

Saatlerin Resimlerini En Kısa Sürede Ekleyeceğim O Zaman Daha Rahat Bir Şekilde Hem Siz Hemde Ben Yorum Yapabiliriz...
Kullanıcı avatarı
DeePBluESeA

Mesaj msturan » 29 Eyl 2011, 18:06

asymptote yazdı:DeepBlueSea foruma hoşgeldiniz :champ: Her kelimeye büyük harfle başlamanız ilginç bir tarz :D

Her kelimeyi büyük harfle bitirseydiniz nick-entry uyumu olurdu :D

Bu arada hoşgeldiniz DeePBluESeA :champ:
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj sedir » 29 Eyl 2011, 18:52

Forum isminizi yazmak çok zor. Hoşgeldin Ahmet.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj mlm » 29 Eyl 2011, 20:43

Hoşgeldiniz .. :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj drk » 29 Eyl 2011, 22:45

Hoşgeldiniz :champ: Yukarıda yazıldığı gibi fotoğraflar oldukça yardımcı olacaktır ;)
Kullanıcı avatarı
drk

Sonraki

Dön TSF Üyelerimiz & Tanışma - Member Introductions

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 25 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners