Selamlar,
Uzun zamandir buyuk keyifle takip ettim forumumuzu, ve acik soylemek gerekirse, bu kadar kaliteli uyeyi bir forumda gormek cok nadirdir. Emegi gecen herkezi tek tek tebrik etmek istedim.
Adim Berk. Bahreyn'de yasamakdayim ve Turkiye'de faaliyetleri olan bir uluslararasi yatirim bankasinda calisiyorum.
Simdi asil konuya gelelim saat merakim universitede basladi. Orta okul zamanlarda Casio CA53W-1 Databank taktim. Halen benle ve kalbimde yeri ayridir. Sonra uzun seneler Tissot PRS 516 Chrono Quartz'im vardi, severek takiyordum ama universitede bi arkadas sayesinde gozum daha yukseklere bakmaya basladi. Uzaktan takip ettim ama daha yeni ust liglere terif ettim, ve ilk ciddi otomatik saatimi aldim. IWC Pilot Chrono (siyah / beyaz) 3717-01. Herhalde bi 3 ay arastirdim ve kendime (ve butceme) en uygun saattir diye karar verdim.Bi kac saat arasinda kaldim ama bi cok yonden dolayi beni kendisine cekebildi.
Yakin zamanda gozume kestirdim Breitling Superocean Heritage (mavi/mavi) katmak istiyorum. Metodik bi sekilde hem estetik hem mantikli bi koleksiyon yapmaktir hedefim.
Merakim saatlerden ote kalemler'e (dolma degil, mekanik). Rotring'leri topluyorum ve en son buyuk mutlulukla Parafernalia Revolution katkim koleksiyona, ayrica otomobil ve motorsporlara ciddi bi duskunlugum vardir.Siyah beyaz Film fotorafcilik'da bos vakitl buldukca yapiyorum. Vintage bi kac makinalik kolleksiyon var.
Bende bukadar, simdi sizinle tek tek tanismaya merakla bekliyorum