TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Herkese Selamlar

Yeni Üyelerin Kendilerini Tanıtabilecekleri Bölüm
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Lütfen Forum Kurallarımıza Özen Gösterelim. Tüm Kurallar Sizin Daha Rahat ve Seviyeli Bir Ortamda Paylaşım Yapabilmeniz İçindir.

Forumlarımıza Kayıt Olduktan Sonra Kendinizi Tanıtmanız Tüm Üyelerimizi Memnun Edecektir.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Herkese Selamlar

Mesaj atamen » 06 May 2012, 22:06

Selam, bu forumu bir çok kişide olduğu gibi saat alma kararı verdikten sonra tanıdım.Bu forum sayesinde saatler hakkında bilmediğim bir çok şey öğrendim.İnanılmaz bir iş başarıldığını düşünüyorum.Karşılıklı saygıya dayalı, aradığınız bir çok bilgiyi bulabileceğiniz , kaliteli bir site.Tüm emeği geçen arkadaşları tebrik ederim.

Forumla tanışma hikayemi kısaca anlatmak gerekirse; bir saate ihtiyacım vardı ve fossil marka bir saat beğendim.Sonra internette arama yaparken bu siteyi buldum.Saatlerle ilgili çok fazla bilgimin olmadığını farkettim.Madem ki bir saat alacağım bari verdiğim paraya değsin diyerek her gün yarım saat sitedeki başlıklarda gezinmeye başladım.Seiko 5 serisi çok fazla ilgimi çekti.Bazı arkadaşların Seiko 5 sevdası bana da bulaştı diyelim :P Fossilden vazgeçip Seiko 5 'e odaklandım.Tabi bu esnada bir çok saat markasını ve modellerini daha yakından tanıdım.Saat incelemesi yapan arkadaşları tebrik etmek lazım.

Neyse Seiko 5'te karar kıldım fakat bu esnada bir açık arttırma sitesinde Victorinox Swiss Army marka bir saatin satılığa çıkarıldığını gördüm :lol: Sitede gezinirken bu markanın bir çok modelini gördüm ve inanılmaz beğendim.(Çakı markasıydı ya bu :P ) Ama tabi açık arttırma usülü satıldığı için sabit bir fiyatı yoktu ve sabit bir fiyatı olsa bile bütçeme göre çok pahalı olacağını düşündüğümden vazgeçtim.Seiko 5'i aldım ve mutlu mesut yoluma devam ettim.

Tabi sadece ama sadece meraktan :lol: Victorinox'a verilen tekliflere de her gün bakıyordum.Açık arttırmanın son dakikalarında son teklif edilen fiyata baktım ve 200 tl olduğunu gördüm.Saat şeytanı beni dürttü ve bu saati belki bu fiyata ileride bulamazsın diyerek beni o saati almaya zorladı :lol: Satan arkadaşın güvenilirliği 30'a yakın işlemde %97'ydi ve açıkçası bu da bana cesaret verdi.201 tl teklif verdim ve saati aldım.Saat ikinci el olmasına rağmen oldukça az kullanılmış ve bir yıl daha garantisi var.Satıcı garanti belgesini ve faturasını da gönderdi.İkinci el biraz piyango işi ama ben oldukça memnun kaldım.

Bu forumun nelere kadir olduğunu kısaca anlatmaya çalıştım :P Herkese tekrar selamlar.

Resim

Resim
En son atamen tarafından 06 May 2012, 22:22 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
atamen

Re: Herkese selamlar.

Mesaj asymptote » 06 May 2012, 22:12

atamen hoşgeldiniz foruma :champ: Hikaye mutlu sonla bitmiş, buna da ayrıca sevindim. Fotoğrafları göremiyorum ama beğendiyseniz güzel bir saattir eminim.. :thumbup:
Edit: Şimdi gördüm fotoğrafları.. Hem Seiko hem de Victorinox şık saatler, iyi günlerde kullanın :champ:
En son asymptote tarafından 06 May 2012, 22:14 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Re: Herkese selamlar.

Mesaj SeRxx » 06 May 2012, 22:14

Foruma hoşgeldiniz Atamen ... Saatlerinizi de iyi günlerde kullanın. Seiko 5'inizi çok beğendim :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Re: Herkese Selamlar

Mesaj mucadeleci » 06 May 2012, 22:23

*Atamen hoşgeldiniz :thumbup: Seiko :thumbup:
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Herkese Selamlar

Mesaj herofb » 06 May 2012, 22:23

Merhabalar , hosgeldiniz
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj atamen » 06 May 2012, 22:28

Hoşbulduk,teşekkürler herkese.
Kullanıcı avatarı
atamen

Mesaj drk » 06 May 2012, 22:42

Hoşgeldiniz, keyifli forumlar :champ:

Güle güle kullanın yeni saatlerinizi :thumbup:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Drago » 06 May 2012, 22:45

:champ: Hoşgeldiniz...
Kullanıcı avatarı
Drago

Sonraki

Dön TSF Üyelerimiz & Tanışma - Member Introductions

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 23 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners