TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

MioPrivato olarak Merhabalar

Yeni Üyelerin Kendilerini Tanıtabilecekleri Bölüm
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Lütfen Forum Kurallarımıza Özen Gösterelim. Tüm Kurallar Sizin Daha Rahat ve Seviyeli Bir Ortamda Paylaşım Yapabilmeniz İçindir.

Forumlarımıza Kayıt Olduktan Sonra Kendinizi Tanıtmanız Tüm Üyelerimizi Memnun Edecektir.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: MioPrivato olarak Merhabalar

Mesaj MioPrivato » 16 Tem 2015, 17:25

Bugun sizlerle bir Cartier paylasmak istiyorum. Nedense Cartier cokta ilgimi ceken marka olmamasina ragmen birkactane Tank modeli aldim gecen yillar icerisinde. Ikonik modeller herzaman benim ilgimi cekmistir. Cartier Tank, Jaeger LeCoultre Reverso, Patek Philippe Calatrava gibi.

Birkac gun once ise farkli ve guzel bir Tank modeline rastladim ve cok uygun fiyata aldim.
Tank Calendar Moonphase. Uretimi 70li yillardan olan bu Tank neyazikki pilli mekanizmaya sahip fakat yinede cok hos bence.
18 ayar kasasi ve tokasi var. Suan gosterdigim bayan verziyonu, aynisinin birde erkek verziyonu var oda birkac haftaya gelecek.
Esim ile beraber bunu alip sakliyalim diye dusunduk. Sizce Cartier nasil bir markadir?

Selamlar

Resim

Resim

Resim
Karim bana, ''Benmi, Saatlerinmi?'' diye sordugunda dusunmek icin zaman istedim ve kronometresini actirdim..
Kullanıcı avatarı
MioPrivato
Contributor

Mesaj silentroad80 » 18 Tem 2015, 12:40

Hoşgeldiniz, Çok güzel seçimler, merakla diğerlerini bekliyoruz
Kullanıcı avatarı
silentroad80

Mesaj sedir » 18 Tem 2015, 13:14

Hoşgeldiniz.
Benim açımdan forumun in ilgi çekici koleksiyonu. Gördüklerimiz, göreceklerimizin teminatı olsa gerek diyor ve merakla izliyorum.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj MioPrivato » 18 Tem 2015, 13:23

@Silentroad @ Cedir :champ: Cok tesekkurler,

Biraz farkli saatler gostermek istiyorum. Nekadar vintage saat meraklisi olsamda birkactane modern saate sahip oldugumu soylemistim. Bunlardan iki ornek vermek istiyorum. Birisi Oris Pro Diver. Col Moschin Limitli serisinden bir saat, 2000 adet ile sinirli. Power Reserve indicator olmasi cok hos olmus. Kasasi gercekten ''okuz'' gibi, tam 49mm ve titanium. Mekanizma Oris cal. 667 / ETA 2897. Ve 1000m su gecirmezligi var.
Suanda Oristeki liste fiyati €3000.

Resim

Resim

Ikinci gostermek istedigim Bvlgari Rettangolo modeli. Buda neyazikki pilli bir chronograph mekanizmasina sahip. Fakat cok uygun bir fiyata alma imkanim vardi bende kacirmak istemedim. Buyuk kasasi var 30x40mm kadar ve aslinda gayette iyi bir kaliba sahip, gayet guzel oturuyo kola.

Resim

Resim
Karim bana, ''Benmi, Saatlerinmi?'' diye sordugunda dusunmek icin zaman istedim ve kronometresini actirdim..
Kullanıcı avatarı
MioPrivato
Contributor

Mesaj MioPrivato » 18 Tem 2015, 23:33

@MertYe arkadasimiz ozel bir paylasim yapmak istiyorum.

Bumper Automatic saatlerde yukarida bahsettigim gibi rotor ortada olmuyor.
Elimde Richard markali Bumper automatic mekanizmali bir saat var, onunda kapagini actim bugun size gostermek icin.
Umarim bu bilgiler ve fotograflar size yardimci olmustur. :thumbup:

Resim
Kullanıcı avatarı
MioPrivato
Contributor

Mesaj MertYe » 19 Tem 2015, 00:37

Ben normalde modern saatlerde hep ortada görmeye alışık olduğum için şaşırmıştım. Yoksa yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermek istemem. Bunun dışında diyebileceğim A. Lange Sohne, Patek, Roger Dubuis gibi markalar var küçük rotor ile fakat onlarda yine bulunduğu bölgenin ortasına sabit diye anlayamamıştım açıkçası.

Paylaşım icin tekrardan :champ:
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj MioPrivato » 19 Tem 2015, 03:30

Onemli Degil, yanlis anlasilmadi :thumbup:
Tesadufen Richard saatini gorunce aklima gelde gostermek istedim. :champ:
Kullanıcı avatarı
MioPrivato
Contributor

Mesaj khef » 22 Tem 2015, 19:27

Hosgeldiniz. Vintage kolleksiyonunuzu merakla bekliyorum. :champ:
Kullanıcı avatarı
khef

Önceki

Dön TSF Üyelerimiz & Tanışma - Member Introductions

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners