TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Selamlar

Yeni Üyelerin Kendilerini Tanıtabilecekleri Bölüm
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Lütfen Forum Kurallarımıza Özen Gösterelim. Tüm Kurallar Sizin Daha Rahat ve Seviyeli Bir Ortamda Paylaşım Yapabilmeniz İçindir.

Forumlarımıza Kayıt Olduktan Sonra Kendinizi Tanıtmanız Tüm Üyelerimizi Memnun Edecektir.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Selamlar

Mesaj Baran » 21 Ağu 2012, 08:33

Hoşgeldiniz TAG guzel seçim ;)
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj kkkursat » 21 Ağu 2012, 19:40

drk, bayağı bir döktürmüşsün hocam...ilk sorum,genel yetkili olarak sen olsan hangisini tercih ederdin? bana sanki omega bir gömlek üstün gibi geliyor ama sizler kadar bu işin detaylarını bilmiyorum...bu saatlerin liste fiyatları ~4000 CHF civarlarında.sizce nakitte yüzde kaç indirim için pazarlık yapılmalı?ankara'da rotap var arjantin caddesinde bir de panora avm de ugur saat var...
Kullanıcı avatarı
kkkursat

Mesaj drk » 21 Ağu 2012, 20:17

Tasarım olarak hangisi daha çok hoşunuza gitti? Teknik açıdan omega bir tık daha üstün ama aralarında öyle inanılmaz bir farktan bahsedemeyiz. İndirim oranını araştırmak gerek ama öyle 10-15 ile yetinmeyin.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj msturan » 21 Ağu 2012, 22:58

Hoşgeldiniz kkkursat, keyifli forumlar :champ:
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj kkkursat » 21 Ağu 2012, 23:29

öncelikle tüm tsf üyelerine sıcak hoşgeldin mesajları için teşekkür ederim...
hoşbulduk...
açıkçası bütçem ve alınabilecek modeller arasında en çok hoşuma giden omega seamaster siyah kadran diyebilirim.ikinci sırayı da aynısının mavi kadranlısına veririm...tag heuer 'in daha önce acquaracer modeli için bir avm mağazasında ayaküstü %25 indirimi almıştım.umarım aynı durum omega için de geçerli olur ama bilemiyorum...seamster'in ilgili ürünü için liste fiyatı yaklaşık 4150 chf x ~1.850= ~7500 tl civarlarında...%20 inidirim alabilirsem herhalde 6.000 tl civarlarına getirebilirim ama %25 ve/veya %30 indirim çok mu zor olur deneyip göreceğim kısa vadede...
Kullanıcı avatarı
kkkursat

Mesaj serdarfb » 22 Ağu 2012, 22:34

Foruma hosgeldiniz. :champ:
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj serdarfb » 22 Ağu 2012, 22:49

Bu arada seciminize faydasi olacagini dusundugum icin bir fikrimi sizinle paylasmak istiyorum. Ikinci el almayi kesinlikle dusunmemenize tabiki saygi duyuyorum ancak almayi planladiginiz saatler ki buna Omega larda dahil ikinci elde ciddi deger kaybediyorlar. Bir saati alip cok uzun sureyle kullanma fikrinize, tabiki sifir bir saat almak daha uygun. Fakat benim sahsi tecrubelerimi ve bu foruma katildiktan sonra gorduklerimi gozonunde bulundurarak, bu zehir bulastiktan sonra tek saatle uzun bir sure gecirmek neredeyse imkansizmis gibi geliyor. :P Forumda bunun orneklerini fazlasiyla gorebilirsiniz. :thumbup:

Dolayisi ile almak istediginiz saatlerin cok temiz ikinci ellerini bulmak mumkun. Zaten bir saati alip 10 gun kullandiktan sonra engellenemeyen ufak tefek hasarlar neticesinde zaten "temiz bir ikinci el" saate donusuyor ve bulacaginiz muhtemel bir temiz ikinci el saatten farki kalmiyor. ;)

Forumdaki arkadaslardan bana katilan olurmu bilemiyorum ama ben sadece kisisel fikrimi sizinle paylasmak istedim. Zaten forumunda amaci bu degil mi ? :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj drk » 23 Ağu 2012, 00:55

Her kelimesine harfi harfine katılıyorum ancak saati ilk kullanan olmanın zevki ağır basar mı düşünmek gerek :)
Kullanıcı avatarı
drk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Üyelerimiz & Tanışma - Member Introductions

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 22 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners