Öncelikle herkese merheba. Uzun süredir içimde taşıdığım "artık bir foruma üye olmam" olgusunu geçtiğimiz günlerde ne hikmetse bertaraf ederek üye oldum. Bu olgu, forumlara olan düşmanlığından değil kesinlikle, lütfen yanlış anlaşılmasın. Sadece forumların oluşturulma amaçlarından çok kolay saptığını daha önce tecrübe etmiş olmamdan kaynaklı bir düşünceydi bu. Ancak bir yıldan fazladır bu forumu ziyaretçi olarak okuyan birisi olarak bu kadar üyeye rağmen bahsettiğim gibi bir durum gözüme çarpmadı. Tüm farklılıklarına rağmen insanların ortak zevklerinin peşinde bir araya gelebildiğini görmek gayet güzel benim için. Bu nedenle herkese tekrar teşekkür eder saygılarımı sunarım.
Gelelim zatıalime. İsmim nickimdede belirttiğim gibi Derya M.Ö., 30' a merdiven dayadım. Bir İstanbul' lu olarak İzmir' de yaşıyorum ve DEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi' nde görev yapmaktayım. Hepinizde olduğu gibi saatler benim içinde bir tutku. Şu an için kalite olarak orta sınıf sayılabilecek 4 adet saat kullanıyorum. Açıkçası bu forumla tanışmadan önce saat alırken nelere dikkat etmem gerektiğini de pek bilmiyordum. Son bir yılda özellikle paylaşımlarınız sayesinde bunlarıda az çok öğrenmiş oldum. Ayrıca profesyonel manada uğraştığım bir hobim de 1/43 diecast model otomobiller. Şu an için 50 parçadan fazla, temalı modelden oluşan bir koleksiyona da sahibim. İşte bu mantıkla model otomobillere olduğu gibi saatlere de ayrı bir bağlılığım var. Şimdilik bu kadar diyeyim.
Saygılarımla...