Ben de Ankara'dan aranıza katıldım.
Öncelikle belirteyim, çevremdeki "bir saat neyine yetmiyor!", "cep telefonundan baksana", "bendeki 10 liralık digital saat de zamanı gösteriyor, saate o kadar para verilir mi?!" vs. vs. vs. muhabbetlerinden çok çektim, ezildim, horlandım, dışlandım...

Ancak internette gezinirken birçok insanın benim gibi saatten, yeni saatten, güzel saatten, saatlerinin tasarımlarından, teknik özelliklerinden... keyif aldıklarını gördüm. Neticeten bende bir arıza olmadığını ya da saate duyulan ilgi bir arıza ise, tek arızalının ben olmadığımı keşfettim.

Bu arada tesadüfen bugün öğlen DRK ile Armada Greenwich'de karşılaştık, ismen olmasa da tanıştık. Bir süredir baktığım ve kısmetse almayı düşündüğüm bir saatle ilgili, 2 dakikada bir sürü rafine bilgiyi benimle paylaştı. Sağolsun, var olsun, bu vesileyle bilhassa kendisine de selam ederim...
Diyeceğim o ki, bundan sonra satıcıların gazına gelmem, o kadar para vereceksem sizlere sorarım, tavsiye isterim, başınıza bela olurum, vebaliniz büyük olur, haberiniz olsun arkadaşlar...
Selam eder, muhabbetin(m)izin daim olmasını dilerim...
AKIN