eezz » 24 Oca 2013, 15:31
uzun zamandır ziyaretçi olarak siteyi ve forumları gezmekteyim. inceleyip okudukça saatten ne kadar anladığımı (!) öğrendim. Daha detaylı aramalar ve daha aktif bilgi sahibi olmak için üyeniz oldum umarım kabul edersiniz ve bilgi ve yardımlarınızı paylaşırsınız. Bilgi paylaştıkça değerlenir. İşte ilk yardım talebim; Uzun zamandır eşime saat almaya çalışıyorum yaklaşık 3 aydır da bakmadığım model kalmamıştı (rolex hariç) ben görüntüden ziyade işlevselliği daha ön planda tuttuğum için eşimin beğendiği saatlere bir türlü ısınamamıştım. Otomatik saatleri sevdiğimden en sonunda onun da tasarımını beğendiği Longines Evidanze modeli ikimiz için de kurtarıcı oldu. Saati aldım fakat otomatiği çalışmadı. Aldığım yer servise gönderdi ve makinesini değiştirdiklerini, yeni saat olarak sorunsuzca kullanabileceğimi söylediler. 2 gün kuulndık akşam çıkardık sabah durduğunu gördük. Şimdi yine servise gidecek. Beğernerek ve uzun süredir aayarak aldığımız saatten soğuduk hatta geri vermeyi konuşuyoruz. Sizce ne yapmalı geri vermeli mi yoksa servisten sonra yine kullanmaya devam mı?