TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İyi Forumlar / Longines Evidenza Problem

Yeni Üyelerin Kendilerini Tanıtabilecekleri Bölüm
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Lütfen Forum Kurallarımıza Özen Gösterelim. Tüm Kurallar Sizin Daha Rahat ve Seviyeli Bir Ortamda Paylaşım Yapabilmeniz İçindir.

Forumlarımıza Kayıt Olduktan Sonra Kendinizi Tanıtmanız Tüm Üyelerimizi Memnun Edecektir.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

İyi Forumlar / Longines Evidenza Problem

Mesaj eezz » 24 Oca 2013, 15:31

uzun zamandır ziyaretçi olarak siteyi ve forumları gezmekteyim. inceleyip okudukça saatten ne kadar anladığımı (!) öğrendim. Daha detaylı aramalar ve daha aktif bilgi sahibi olmak için üyeniz oldum umarım kabul edersiniz ve bilgi ve yardımlarınızı paylaşırsınız. Bilgi paylaştıkça değerlenir. İşte ilk yardım talebim; Uzun zamandır eşime saat almaya çalışıyorum yaklaşık 3 aydır da bakmadığım model kalmamıştı (rolex hariç) ben görüntüden ziyade işlevselliği daha ön planda tuttuğum için eşimin beğendiği saatlere bir türlü ısınamamıştım. Otomatik saatleri sevdiğimden en sonunda onun da tasarımını beğendiği Longines Evidanze modeli ikimiz için de kurtarıcı oldu. Saati aldım fakat otomatiği çalışmadı. Aldığım yer servise gönderdi ve makinesini değiştirdiklerini, yeni saat olarak sorunsuzca kullanabileceğimi söylediler. 2 gün kuulndık akşam çıkardık sabah durduğunu gördük. Şimdi yine servise gidecek. Beğernerek ve uzun süredir aayarak aldığımız saatten soğuduk hatta geri vermeyi konuşuyoruz. Sizce ne yapmalı geri vermeli mi yoksa servisten sonra yine kullanmaya devam mı?
Kullanıcı avatarı
eezz

Re: İyi Forumlar / Longines Evidenza Problem

Mesaj SeRxx » 24 Oca 2013, 18:08

Foruma hoş geldiniz,

Sanırım 1 hafta içinde cayma hakkınız var; modeli beğendiyseniz yeni bir saat talep edin, bu kadar kısa sürede 2-3 günde 2 defa servise giden saati kesinlikle kabul etmeyin :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Emre » 24 Oca 2013, 18:36

Otomatiği çalışmadı demişsiniz, aldıktan sonra saat aynı gün mü çalışmadı yoksa bir süre kullandınız da sonra mı durdu. Niye soruyorum, eğer aynı gün çalışmayıp saatçiye götürdüğünüzde biz bunun mekanizmasını değiştirelim dedilerse nasıl bir ayıp etmişler anlatmak mümkün değil.

Ben de SeRxx'e katılıyorum kesinlikle kabul etmeyin saati. Yenisini alın mutlaka. Bu arada nereden almıştınız saatinizi?
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj herofb » 24 Oca 2013, 19:16

merhabalar , hoşgeldiniz :champ:

herhangi bir tamiratı kabul etmeyip değişim isteyiniz hatta mümkünse para iadesi konusunda ısrar ediniz , eğer alabilirseniz hep beraber burada alternatifleri değerlendirebiliriz
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj eezz » 24 Oca 2013, 19:46

öncelikle cevap verenlee teşekkürler. Aldıktan hemen sonra kullanmaya başladı tüm gün kolundaydı gün içinde ara ara saate baktığımızda çalışıyor gibiydi biz de farkedemedik meğer saat durmuş. Sonrasında saati sürekli hareket halinde tuttuk ve saniye çalışmasına rağmen hareketi kesince satin durduğunu gözlemledik. Bayiye gittiğimizde servise gönderdiler ve servisten içindeki makinenin değiştirildiğini söylediler. Saatin sıfır gibi olmuş yeni saat getirmekle aynı şeklinde açıklamalarda bulundular. Saati eşim çok sevdiği için kullanmaya devam etti. Fakat 2 günlük sürekli kullnımdan sonra saati kolundan çıkardığında sabah durduğunu farkettik. Normalde hergün çıkarsanız bile gün boyu takınca saatin durmaması gerekir. Yeni makine takiıldığı için saatin çıkarılmadan kullanılması gereken bir süre mi var? (garip bir soru ya neyse) Şimdi saati sürekli hareket ettiren tipler olduk:)
Kullanıcı avatarı
eezz

Mesaj eezz » 25 Oca 2013, 01:18

konudan konuya geçtim kusura bakmayın eski forumlarda dolaşırken verdiğiniz sitede ekteki saati beğendim almayı düşünüyorum. Ne düşünüyorsunuz=? Eşime o saati alınca kendime daha ucuz bi şeyler bakıyorum :lol:
http://www.poljot24.de/en/pd1345213061.htm?categoryId=1
Kullanıcı avatarı
eezz

Mesaj fsinan » 25 Oca 2013, 12:43

O saatin makinesi 1 haftada değişti ise para iadesi isteyin. Ne koşullarda makinenin değiştiğini su yalıtımının test edilip edilmediğini bilemezsiniz.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj eezz » 27 Oca 2013, 19:18

genel kabul iade yönündeydi ve biz de iade ettik. şimdi daha büyük bir sorunumuz var hangi saati alacağım? Otomatik. siyah kadran ya da koyu renk de olabilir fakat beyaz değil. bütce 4000 maksimum 5. orise baktık fakat saat olarak güzelse de kolunda beğenmedik yardımlarınızı beklerim saygılar
Kullanıcı avatarı
eezz

Sonraki

Dön TSF Üyelerimiz & Tanışma - Member Introductions

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 26 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners