43 yaşındayım , Ankara da yaşıyorum .Foruma bir kaç gün önce üye oldum ve okuduklarım karşısında gerçekten çok etkilendim .Kendimi saatler konusunda bilgili sayardım ama daha öğreneceğim çok şey var sizlerden. Forum çok kapsamlı ve etkileyici.Sizlerin arasında olmaktan çok mutluyum.
Benim ilgi alanım da sizler gibi İsviçre saatleri .İlkokulda babam bana Hislon marka bir saat almıştı .Daha sonra uzunca bir süre elektronik bir Seiko,Casio gibi saatler kullandım ve bu saatleri hep çok sevdim. Daha sonra İsviçre saatlerini keşfettim ve 2004 yılında Omega Seamaster Aqua Terra Chronometer siyah kadranlı saatimi aldım . Omega gerçekten çok kaliteli bir saat ama zaman içinde içimdeki Rolex aşkı dayanılmaz boyutlara ulaştı . Önümde 4 seçenek vardı. Bilgisayarımın masaüstüne yeşil Submariner , Datejust 2 mavi kadran , GMT Master 2 çelik altın ve Explorer 2 beyaz fotoğraflarını indirdim.Yaklaşık 1-2 ay hangisini alacağımı düşündüm ve nihayet seçenekleri 4 ten 2 ye indirmeyi başardım . Ya yeşil Sub alacaktım , ya da Datejust 2 mavi kadran. Rolex bayisine gittiğimde vitrindeki yeşilin güzelliği gözlerimi kamaştırdı ve yeşil submarini koluma taktığım anda benim oldu artık .
Yaklaşık 1 yıl oldu ve ben hergn daha çok seviyorum saatimi , özellikle ışığın durumuna göre yeşil rengin ton değiştirmesi çok hoş .Kafamda bir Rolex daha var ama artık çocuklar okula başladı ve ben de bu planı epey uzun bir süre erteldim .İlerki günlerde saatin fotolarını sizlerle paylaşacağım .Bulunduğum çevrede saatten anlayan pek fazla insan yok , bu konudaki yalnızlığım forum sayesinde bitecek gibi.