Merhaba!
Ben Çanakkale'den Çağlar 28 yaşındayım ve burada bir müzede tarih uzmanı olarak çalışıyorum. Türkiye Saat Forumu'nu bir süredir kayıtlı olarak okuyordum. Ama sizlere merhaba demek şimdiye kısmetmiş. TSF sayesinde yeni bir hobi edindiğimi söylesem gerçekten abartmış olmam herhalde. Kendime en uygun saati bulmak için araştırma yaparken foruma rastladım ve o günden beri bende adeta bağımlılık yarattı ki gün içerisinde forumu okuyarak bir hayli vakit harcıyorum. Bunda en önemli etkenin TSF'nin çok iyi hazırlanmış ve gerçekten iyi araştırılmış bilgileri barındıran alanında profesyonel bir oluşum olmasına bağlıyorum.
Bende birçok çocuk gibi dijital saatlere meraklıydım aslında bir kaç tane analog kuvars saatim de olmuştu. Şimdilerde ise ilk otomatik saatim olan Seiko 5 SNK807K2(bunu edinmemde TSF'nin büyük etkisini göz ardı edemeyeceğim)'yi severek kullanıyorum. Saatler konusunda çok spesifik zevklerim var ve saat satın almaya devam edeceğim. Umarım ilerleyen zamanlarda buradaki kişilerin bilgi ve tecrübelerinden yararlanabilirim ve zamanı geldiğinde bende kendi görüşlerimi bildirip saatler konusunda fikir verebilecek hale gelirim diye umut ediyorum.
Herkese iyi forumlar.