hepinize Ankara'dan selamlar. İsmim Murat, devlet memuruyum.
Saat merakım çocukluğuma kadar gidiyor. 80 li yıllarda meşhur tavuklu saatlerin (Serkisof değil de, çin işi olanlar) hareketini izlemeyi ve seslerini dinlemeyi çok seviyordum. Dakikalarca maç izlermiş gibi saat izlerdim. Ortaokulda dersten sıkıcı derslerde kolumdaki saatin hareketini izlerdim, Saniyenin her hareketi, sıkıcı dersten kurtulma yolunda atılmış bir adımdı. Bir keresinde coğrafya öğretmenim beni görmemişlikle suçlamıştı, güya ilk defa saatim olmuşmuş

Yakın arkadaşlarım sayesinde otomatik saatlerin güzelliğini keşfettikten sonra, saati dinleme ve izleme zevkim daha da arttı. Arkadaşlarımla konuşurken gözüm saatime gidiyor, onlar da bir yere yetişmeye çalıştığımı, acelem olduğunu zannediyorlar. Bir keresinde eve gelen misafirlerin önünde saatime sık sık, uzun uzun bakınca saatin geç olduğunu düşünüp erken kalkmışlardı. Epey mahçup olmuştum

Yaklaşık 1 seneden beri forumu okuduktan sonra, üyelik zamanının geldiğini anladım. Forum sayesinde epey bilgi edindim, ama daha öğreneceğim çok konu var.
Bu kadar gevezelik yeter sanırım

Tüm üyelere saygılarımla,