Yeni Üyelerin Kendilerini Tanıtabilecekleri Bölüm
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Lütfen Forum Kurallarımıza Özen Gösterelim. Tüm Kurallar Sizin Daha Rahat ve Seviyeli Bir Ortamda Paylaşım Yapabilmeniz İçindir.
Forumlarımıza Kayıt Olduktan Sonra Kendinizi Tanıtmanız Tüm Üyelerimizi Memnun Edecektir.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Barisch80 » 12 May 2013, 13:59
Selamünaleyküm Forum sakinleri;
Öncelikle herkeze hayirli günler bol günesler.Yeni üye olarak tani$mamizi boynumun bir borcu olarak bilirim.Ismim Bari$ 33 ya$inda Isviçrenin basel $ehrinde ya$iyorum.Söförümle beraber taksicilik yapiyorum.Saat'lere kar$i merakim yeni yeni ba$ladi.Niye bu kadar geç diye sorucak olursaniz hem kolumda bir cismin bulunmasi bana fiziki yönden agirlik vermesede sanki kolum özgür degilmi$ bir his veriyordu (hatta alyans bile takmadim bu yūzden).Hemde o fobimi yendikten sonra ya$landikça insanin ilgisi daha çok uyandircak bir hobi olarak gördüm.Evliyim bir çocugum var.Bayburtluyum ve Bursa dogumluyum.Sormak istedikleriniz varsa buyurun çekinmeyin.
-

Barisch80
-
KKarakuş » 12 May 2013, 14:24
Aleykümselam , hoş geldiniz keyifli forumlar dilerim.

" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL
-

KKarakuş
-
zfr » 12 May 2013, 14:26
Hoş geldiniz...

"Saatin kendisi mekan, yürüyüşü zaman, ayarı insandır... Bu da gösterir ki zaman ve mekan, insanla mevcuttur!"
-

zfr
-
hydrocon » 12 May 2013, 14:35
Aleykümselam hoş geldiniz..
Her şey zehirdir mühim olan dozdur.
-

hydrocon
-
Dön TSF Üyelerimiz & Tanışma - Member Introductions
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 13 misafir