Aranıza İstanbul'dan katılıyorum. 33 yaşında inşaat mühendisiyim. Forumu bir süredir takip ediyordum. Gerçekten keyifle izlediğim paylaşımlarınız ve üslubunuz için hepinize çok teşekkür ederim. Bundan sonra benim katkım ne kadar olabilir bilemiyorum ancak elimden geldiğince katılmaya çalışacağım.
Saatlere uzun süredir ilgi duyduğumu sanardım ama sizlerden edindiğim bilgilerle gerçekten ilgilenmeye başlamış oldum.
Şöyle bir de ilginçlik yaşadım; forumdan takip ettiğim kadarıyla insanlar babadan, dededen, atadan kalan saatlerini bulup saatle ilgili bilgi almak için foruma yönelmiş olabiliyorlar. Bende ise tam tersi bir durum oluştu. Forumu takip etmeye başladıktan ve bu tür saatlerle ilgili paylaşımları gördükten sonra babamı aradım ve bizde de dedemden kalan bir saat olup olmadığını sordum. Büyük bir keyifle dedemden kalan bir aile yadigarı Omega saat olduğunu öğrendim. E tabii hemen üzerinde ne yazıyor vs. gibi sorulardan sonra internetten saatin resimlerine ulaşabildim (ailem Kayseri'de yaşadığı için saati görmem mümkün olmadı henüz). Yine büyük bir keyifle öğrendim ki babam saatin bakımlarını vs. yapmış ve tıkır tıkır çalışıyor. İlk gidebildiğim zaman saati kolumda görmeyi ve inşallah uzun seneler kullanmayı iple çekiyorum.
Saatin internetten ulaştığım resimleri ve bilgilier şu şekilde;

http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&0&2usau&1227715229
Kullanmaya başlamadan önce daha öncesinde yapılan bakımlarda orijinal parça kullanıldığından emin olmam gerekebilir diye düşünüyorum. Yine sayenizde bu tür bakımlar için kimlere gidebileceğimi öğrenebileceğim bir çok bilgi forumda mevcut.
Hepinize keyifli forumlar diliyorum...