Yeni Üyelerin Kendilerini Tanıtabilecekleri Bölüm
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Lütfen Forum Kurallarımıza Özen Gösterelim. Tüm Kurallar Sizin Daha Rahat ve Seviyeli Bir Ortamda Paylaşım Yapabilmeniz İçindir.
Forumlarımıza Kayıt Olduktan Sonra Kendinizi Tanıtmanız Tüm Üyelerimizi Memnun Edecektir.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
çherkess » 31 May 2014, 03:35
Merhaba sayın forum üyeleri 29 yaşındayım aslen Kuzey Kafkasya kökenli Çerkesim . Adıge boylarının Hatukay kavmindenim. Kayseride ikamet ediyorum ama iş gereği genelde orta Asya ülkelerinde oluyorum. Özel bir şirkette klima otomasyon sistemleri ve iklimlendirme teknikeri olarak çalışıyorum. Kendimi bildim bileli her zaman kolumda bir saat olmuştur ama bu benim için pahalı bir hobby haline asla dönüşmedi. Pul koleksiyonu eski para koleksiyonu çakı bıçak koleksiyonu ve birde zippo koleksiyonum var. Ama saatler bu forumla tanışana kadar bir koleksiyon hevesine hiç getirmemişti beni. Yinede çok uçuk rakamlara kol saatleri alamam ama otomatik saatlerde mütevazi en az beş on parçalık bir koleksiyon yapmak istiyorum bu yüzden bu formada katıldım gerçekten çok değerli bilgiler ve ince ayrıntılı anlatımlar tanıtımlar var. Bunlarda günlük kullandığım saatler dediğim gibi saatler sadece şimdiye kadar kolumda bir tane olsun gibisindendi hayatımda ama şimdi ciddi ve güzel bir hobbye dönüşecek sayenizde .

psem yıpe nape ( candan önce onur )
-

çherkess
-
otedengelen » 31 May 2014, 08:23
Hoşgeldiniz foruma

İnstagram @mryleather
-

otedengelen
-
Orhanbalu » 31 May 2014, 10:18
Hoş geldiniz
balu
-

Orhanbalu
-
zfr » 31 May 2014, 13:14
Hoş geldiniz

"Saatin kendisi mekan, yürüyüşü zaman, ayarı insandır... Bu da gösterir ki zaman ve mekan, insanla mevcuttur!"
-

zfr
-
Bilgehan1969 » 03 Haz 2014, 14:33
Hoşgeldiniz. Şu anda sahip olduğunuz saatlerden de hoş bir gama oluşturmuşsunuz.
Ziyaret ettiğiniz coğrafyada da ilginç saatler bulabileceğinize eminim.
Keyifli forumlar dilerim.
"Alçakça söylenen bir söze karşılık vereyim deme çünkü o sözün sahibinde onun gibi daha nice düşük sözler vardır."
~ Hz. Ali ~
-

Bilgehan1969
-
Dön TSF Üyelerimiz & Tanışma - Member Introductions
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 12 misafir