TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Uzun Süreli Sessiz Bir Başlangıçtan Sonra Merhaba TSF

Yeni Üyelerin Kendilerini Tanıtabilecekleri Bölüm
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Lütfen Forum Kurallarımıza Özen Gösterelim. Tüm Kurallar Sizin Daha Rahat ve Seviyeli Bir Ortamda Paylaşım Yapabilmeniz İçindir.

Forumlarımıza Kayıt Olduktan Sonra Kendinizi Tanıtmanız Tüm Üyelerimizi Memnun Edecektir.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Uzun Süreli Sessiz Bir Başlangıçtan Sonra Merhaba TSF

Mesaj volknasl » 08 Nis 2015, 22:15

Merhaba
TSF ailesi ve değerli saat sever arkadaşlar saat sevgimin başlangıcı ve bu siteyi tanıma fırsatım 2014 Kasım ayı kara cuma indirimlerine denk geldi.
O sıralar kara cuma indirimleri adlı bir başlık görmüştüm donanım haber forumunda amazondaki saat indirimlerine de ayrı bir başlık açılmıştı. Göz atmak için girdim ve ortaokulda taktığım casio f91w dan beri hiç saat takmamış biri olarak aksesuar olarak bir saat almaya karar verdim. İlk olarak amazon'da ucuz olduğu için 20 dolara U.S Polo marka bir saat almaya karar verdim sonra bütçemi 60 dolara yükselterek sthurling e yöneldim derken İnternette araştırma yaparken bu siteyi buldum. Siteyi biraz karıştırınca saat konusunda ne kadar cahil olduğumu anladım ve bu iki markayı almayarak ucuz yırttığımı düşündüm. Çünkü bir çok insan alışveriş yaptıktan sonra hatasını farkediyor. Daha sonra 1 ay kadar siteyi gece gündüz okudum okudukça büyük keyif aldım ve bilgilendim. Artık saat konusunda fikirlerimin oluşmaya başladığını düşünerek ilk saatimi almaya karar verdim ve aralık ayında bütçem dahilinde bir Seiko SNZG11 j1 sahibi oldum. Saat ilk elime ulaştığımda müthiş hoşuma gitti zehir damarlarımda dolaşmaya başlamıştı artık. Bu süreçte forumu düzenli olarak okumaya hatmetmeye devam ettim. Sonrada rus saatlerine merak saldım ve 1 adet vostok amphian ve raketa perpetual calendar alarak yoluma devam ettim. Bugüne kadarda bunların yanında 1 swatch Irony (tek quartz saatim) 1 vintage henri sandoz fils (kurmalı) ve Seiko Snnk 45 blue
aldım. Artık bir Müddet saat almam diye düşünüyorum (inşallah). Bundan sonraki hedefim ise çok yüksek bir bütçem olmadığı için oris,longines,tissot,steinhart veya omega(biraz zor ama) gibi iyi bir isviçreli alabilmek. Bu ne zaman olur bilemem ama bu markalardan birini veya ikisini kolumda görürsem ne mutlu bana.
işte benim saatlerle imtihanım bu şekilde gelişti bu süreçte abim ve arkadaşlarımada bulaştırdım virüsü bazılarının kolunda artık otomatik saatler var onlarda artık en azından saçma sapan moda markaları veya yasaklı kelime saatleri tercih etmeyeceklerdir. 30 yıl neredeyse hiç saat kullanmamış ve cep telefonu yüzünden kullanmayı gereksiz gören birinden bir saatsevere dönüşmemde bana bilgileriyle zevkleriyle katkıda bulunan büyük zevke takip ettiğim TSF ailesine teşekkürü borç bilirim iyi ki varsınız. Görüşmek tanışmak dileğiyle Denizliden sevgilerle....
Kullanıcı avatarı
volknasl

Re: Uzun Süreli Sessiz Bir Başlangıçtan Sonra Merhaba TSF

Mesaj mlm » 08 Nis 2015, 23:50

Hoş geldiniz :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Clk » 09 Nis 2015, 07:59

Aramiza hosgeldin volknasi :champ:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj hozburun » 09 Nis 2015, 09:44

Hoş geldiniz, iyi forumlar :champ:
Kullanıcı avatarı
hozburun

Mesaj Tgm » 09 Nis 2015, 10:27

Hoş geldiniz :champ:
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj silentroad80 » 09 Nis 2015, 10:35

Hoşgeldiniz
Kullanıcı avatarı
silentroad80

Mesaj lucifer666tr » 09 Nis 2015, 11:15

çok içten dilekler , çok sevindim . hoşgeldiniz iyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
lucifer666tr

Mesaj onatozer » 09 Nis 2015, 16:23

Hoşgeldiniz, ilginizin keyigle katlanmasını dilerim. :thumbup: :champ:
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

Sonraki

Dön TSF Üyelerimiz & Tanışma - Member Introductions

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners