Adim Fatih, 26 yasindayim ve su anda yurt disinda kaliyorum. Daha dogrusu Hollandada dogdum buyudum ve hala burada yasiyoyurm.
Uzun yillardir saatlere merakim vardir ve gecen yillar icerisinde gayet guzel bir koleksiyon kurabildigime inaniyorum.
Tabiki hic bir zaman yeterince saatim oldu diyemiyecegim cunku mutlaka istedigim birseyler cikiyor herzaman.
Malum, Avrupada saat bulmak biraz daha kolay oluyor Turkiyeden.
Bu yil icerisinde evlenip Turkiyeye tasinmayi planliyoruz esimle beraber. Herzaman forumlara katilmaktan buyuk bir zevk almisimdir ve oyuzden bu forumada uye olmaya karar verdim. Devamli birseyler paylasmaya gayret edecegim sizler icin.
Biraz koleksiyonum hakkinda bahsetmek istiyorum. Sonuc olarak hepimiz saat merakimizdan dolayi buradayiz.
Ozellikle uzerinde durdugum marka yok aslinda ama genel olarak Omega, Longines, Leonidas, Jaeger LeCoultre, Heuer ve Chronograph Suisse gibi markalara bakiyorum. Aslinda markadan ziyade mekanizmalara bakarak karar veriyorum. Daha cok Chronographli saatleri tercih ediyorum.
Gayette guzel birkac tane bulabildigimi dusunuyorum. Ornegin Omega Monopusher cal. 33.3, Longines 13zn, Heuer valjoux 72, Breitling Datora gibi saatlerim var koleksiyonumda. Suanda 25 yakin marka ile 80 tane saat var koleksiyonumda ve birkactanesini degistirmeyi dusunuyorum.
Nekadar vintage odakli olsamda bagzen modern saatlere gozum kayiyor.
Daha cok anlatacaklarim var ve zamanla anlatirim

Simdilik sizlere guzel bir Zenith paylasmak istiyorum. En son olarak bu saati aldigim icin paylasiyorum.
Zenith Elite Class Dual Time. Limitli seridir ve bendeki numara 23dur. Hosuma giden kismi, kasasinin buyuk olmasi (43mm)
ve abartili kadrana sahip olmamasi. Ve tabiki power reserve indicator ayri bir hava katmis saate.
Herkeze selamlar gorusmek uzere