TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Selamlar

Yeni Üyelerin Kendilerini Tanıtabilecekleri Bölüm
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Lütfen Forum Kurallarımıza Özen Gösterelim. Tüm Kurallar Sizin Daha Rahat ve Seviyeli Bir Ortamda Paylaşım Yapabilmeniz İçindir.

Forumlarımıza Kayıt Olduktan Sonra Kendinizi Tanıtmanız Tüm Üyelerimizi Memnun Edecektir.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Selamlar

Mesaj fsinan » 12 Mar 2010, 00:46

Selamlar Arkadaşlar,

Acayip bir saat, son zamanlarda da marka olarak Tag Heuer meraklısıyım...Bu forumu da, yaw ben bir forum kurayım derken buldum :lol:

Saatlerim;

Tag Heuer 2000 Classic Professional WK1111.BA0317----Hiç takılmamış, kutusunda gıcır, takıp takmamakta kararsızım
Seiko 5 Superior Automatic-SNZD37J1--Safir kristal camlı, 7S36B mekanizmalı, şansıma kalibrasyonu mükemmel, Japan made mükemmel bir model.
Seiko 7T62 Alarm Chronograph...Deri kayışlı, kare, gri alarm fonksiyonlu, işte genelde kullandığım saat.

Çok saat aldım sattım, ama macera yeni başlıyor diyebilirim...
Yakın zamanda alıp sattığım başlıca modeller;
Victorinox Chrono XLS 120 Alarm-Çok iriydi, kaliteliydi ama çok fışıl fışıl olduğundan sattım
Seiko Kinetic-Kalıbına göre hafifti, kalite olarak beğenmedim, Kore malı idi.
Citizen Promaster Automatic Diver NY2300...Dial beyazdı, yeni almıştım, arkadaşım bayıldı ve sattım, çok pişmanım, aynısını bulmak nerdeyse imkansız
CK Challenge-Amerika'dan 87$'a almıştım, burada 700TL'ye satıldığını görüp şok oldum, bir isteyene güzel paraya sattım...Yeşil silikon kayışlı, güzel bir aletti ama kayış rengi batmaya başlamıştı.
Birkaç tane daha önemsizi yazmıyorum....

Monaco ve Autavia ve 2000 serilerine hastayım. Yeni Aquaracer Caliber S'e bayılıyorum...

Özellikle 70'li yılların modellerine de bayılıyorum, Seiko 6128-6129'lar, Tissot Sideral'ler. O yıllarda gerçekten şahane saatler yapılıyormuş. Bu tip orjinal modellerden koleksiyon yapmayı düşünüyorum.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Re: Selamlar

Mesaj Bond » 12 Mar 2010, 11:11

TSF'ye Hoşgeldiniz. Hazır kurulmuş forum bulmanız iyi oldu, uğraşmamış oldunuz :)

6138-39'lar genelde çok seviliyor, bende özel bir modelini arıyorum fakat halen bulamadım. Samimi tanıtımınız için teşekkürler, saatlerinizde oldukça hoş modeller daha sonra vakit bulunca inceleme bölümünde resimleri paylaşırsanız çok memnun oluruz. Tag Heuer 2000 Classic çok güzel ve her ortama uyumlu bir modeldir, özellikle çelik rengi ve yapısı yeni tag modellerinde dahi aynı güzelikte durmuyor bana göre. Neden kullanmadınız?

İyi forumlar dilerim.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj nickynick » 12 Mar 2010, 14:40

Hoşgeldin fsinan TSF'ye,
Harika saatlerin var, esirgeme paylaş bizimle saatlerini :) Umarım iyi vakit geçirirsin forumda. Tekrar hoşgeldin
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj sifujack » 12 Mar 2010, 14:59

mehaba ,Citizen Promaster Automatic Diver NY2300 benim d e günlük kullanım amacıyla almayı düşündüğüm saat siz ne kadara almıştınız ,birde sorum çapının ne kadar olduğu ,fosfor parlaklığının ne kadar iyi olduğu sapma durumunun nasıl olsuğudur ,genel olarak o saatten memnunmuydunuz ,şimdi günülk kullanım için seiko5 military 38 mm ile bu saat arasında kararsız kaldım ,citizenin artısı 200 m wr ve döner dış bezel ama eksileri nedir bilmiyorum ve bunu sizden bekliyorum hoçakalın
le Turc genereux
Kullanıcı avatarı
sifujack

Mesaj Proximus » 13 Mar 2010, 17:41

fsinan hosgeldiniz...iyi forumlar
Kullanıcı avatarı
Proximus

Mesaj fsinan » 14 Mar 2010, 20:57

Seiko 7S26'ya göre ve karşılaştırdığım quartz bir saate göre ayda 4-5 dakika ileri gidiyordu ama ayarlamak zor değil. Gayet kaliteli, sağlam görünüşlü bir seri idi. Ancak tüm serileri öyle değil, Ny2300 idi.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj Frax » 15 Mar 2010, 15:15

Hoşgeldiniz foruma :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Dön TSF Üyelerimiz & Tanışma - Member Introductions

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 29 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners