Acayip bir saat, son zamanlarda da marka olarak Tag Heuer meraklısıyım...Bu forumu da, yaw ben bir forum kurayım derken buldum

Saatlerim;
Tag Heuer 2000 Classic Professional WK1111.BA0317----Hiç takılmamış, kutusunda gıcır, takıp takmamakta kararsızım
Seiko 5 Superior Automatic-SNZD37J1--Safir kristal camlı, 7S36B mekanizmalı, şansıma kalibrasyonu mükemmel, Japan made mükemmel bir model.
Seiko 7T62 Alarm Chronograph...Deri kayışlı, kare, gri alarm fonksiyonlu, işte genelde kullandığım saat.
Çok saat aldım sattım, ama macera yeni başlıyor diyebilirim...
Yakın zamanda alıp sattığım başlıca modeller;
Victorinox Chrono XLS 120 Alarm-Çok iriydi, kaliteliydi ama çok fışıl fışıl olduğundan sattım
Seiko Kinetic-Kalıbına göre hafifti, kalite olarak beğenmedim, Kore malı idi.
Citizen Promaster Automatic Diver NY2300...Dial beyazdı, yeni almıştım, arkadaşım bayıldı ve sattım, çok pişmanım, aynısını bulmak nerdeyse imkansız
CK Challenge-Amerika'dan 87$'a almıştım, burada 700TL'ye satıldığını görüp şok oldum, bir isteyene güzel paraya sattım...Yeşil silikon kayışlı, güzel bir aletti ama kayış rengi batmaya başlamıştı.
Birkaç tane daha önemsizi yazmıyorum....
Monaco ve Autavia ve 2000 serilerine hastayım. Yeni Aquaracer Caliber S'e bayılıyorum...
Özellikle 70'li yılların modellerine de bayılıyorum, Seiko 6128-6129'lar, Tissot Sideral'ler. O yıllarda gerçekten şahane saatler yapılıyormuş. Bu tip orjinal modellerden koleksiyon yapmayı düşünüyorum.