Aslında foruma uzun süre önce üye olmuştum ancak üşengeçliğimden olsa gerek ancak bugün bu konuya yazıyorum. Öncelikle bu konuda foruma sürekli katkıda bulunan arkadaşlardan özür diliyorum.
Adım Ceyhan, Genelde Ordu'dayım, bazende derede tepede, özellikle Küre dağlarında filan da dolandığım anlık/gecelik konakladığım olur

Aslında Elektronik mühendisiyim, ancak hiç mesleğimi yapmadım, Bilgisayar'a (donanım/yazılım) yöneldim... Sevdiğim bir şirkette, sevdiğim bir işi, sevdiğim şekilde yapıyorum... Keşke herkes böyle olabilse...
Ek olarak babamın isteği ile, babamdan bana kalan işi devam ettirmeye çalışıyorum... O da orman ürünleri... Böyle birbiri ile çok alakalı mesleklerle uğraşıyorum gördüğünüz gibi...
Hayatımda böyle dağınık... Kötü anlamda değil tabi, ben seviyorum çünkü...
Hobilerim arasında Saat ilk sıralarda tabi... Ama özellikle mekanik çalışma şekilleri... Her birinin birer sanat eseri ve mühendislik harikası olduğunu düşünüyorum çünkü...
Modelcilik seviyorum ve kendimce bir şeyler yapıyorum, özellikle uçak modelleri... ve resim/çizim yapmayı da seviyorum... Fotoğrafa ısınamadım bir türlü...
Şimdilik bu kadar... Teşekkürler herkese...