TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Selamlar

Yeni Üyelerin Kendilerini Tanıtabilecekleri Bölüm
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Lütfen Forum Kurallarımıza Özen Gösterelim. Tüm Kurallar Sizin Daha Rahat ve Seviyeli Bir Ortamda Paylaşım Yapabilmeniz İçindir.

Forumlarımıza Kayıt Olduktan Sonra Kendinizi Tanıtmanız Tüm Üyelerimizi Memnun Edecektir.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Selamlar

Mesaj Ottosor » 17 Oca 2017, 07:19

Bir kac gundur uzaktan uzaktan takip ediyordum forumu, bugun uye olma karari aldim.

Hasan Ben, 34 yasindayim, Nisanliyim, kimilerine gore fakir, kimilerine gore zenginim...
Ufak tefek bir kac saatim var, aslinda bir kac taneden fazla vardi ama sagolsun arkadaslar cok pis salca oluyorlar ve giden saat gelmiyor, zaten gelse bile geri almam, saatimin baskasi tarafindan takilmasi beni o saatten sogutuyor. Showcase -Turkcesi aklima gelmedi kusura bakmayin- lerdeki saatleri almayan biriyim.

Ciddi markalara para yatirmadan once bilgi seviyemizi arttirmakta fayda var diye dusundum ve solugu burda aldim.

Puro meraklisi ve tuketicisiyim, gunde 4-5 dal puro ictigim bir gercektir, bazen 6 :) ilk bir kac yil Kuba disi urunler tukettim ve sonra Kuba urunlerine yoneldim.

Zenith'lere kafayi takmis durumdayim,hastasiyim, heran evi satabilirim.
Rolex'lerin bir cok modelinden nefret ediyorum, evet evet bildiginiz nefret ediyorum :) . Rolex severler kusura bakmayin.
Kullanıcı avatarı
Ottosor

Re: Selamlar.

Mesaj Khan » 17 Oca 2017, 17:28

Ottosor yazdı:
"... Zenith'lere kafayi takmis durumdayim,hastasiyim, heran evi satabilirim.
Rolex'lerin bir cok modelinden nefret ediyorum, evet evet bildiginiz nefret ediyorum :) . "

Ooo Hoşgeldiniz hocam, sizde benim gibisiniz :D

Forum çok zengin bir horoloji arşividir.
Sizi çok geliştireceğine eminim. :)
God is good! Eski Kullanıcı Adı Nethuistr
Kullanıcı avatarı
Khan

Mesaj Anesthesia » 17 Oca 2017, 17:59

Bir başka potansiyel rolex tutkunu daha gelmiş :)

Nefretle başlıyor, kabul ediyorsun, hayran oluyorsun, araba satıp/kredi çekip rolexer oluyorsun :D

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Özgür kalana kadar imza mimza yok
Kullanıcı avatarı
Anesthesia

Mesaj SeiKinetic » 17 Oca 2017, 19:46

Hoşgeldiniz :champ: İstediğiniz model her ne olursa acısız bir şekilde ulaşabilmeniz dileğiyle.
Tutto ha una maniera.
Kullanıcı avatarı
SeiKinetic

Mesaj Ottosor » 17 Oca 2017, 20:53

Tesekkurler! :thumbup: Hosbuldum.

Rolex hakkinda benim gibi dusunenlerin var oldugunu bilmek sevindirici ;) Rolex almayi dusunmedim hic dusunecegimide sanmiyorum derken nisanlim Rolex Submarine Green hayrani cikti, yagmurdan kacarken doluya tutulduk. Lakin sundan eminim, bir Rolex'i bilegime takmam. Alip,satabilirim ilerde yani kar amacli olarak -belki- ama kafamdaki kolleksiyonu almaya karar verdigimde benim kolleksiyonuma Rolex giremez :))

Herkese hayirli aksamlar.
Kullanıcı avatarı
Ottosor

Dön TSF Üyelerimiz & Tanışma - Member Introductions

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 35 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners