TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Merhabalar; Saatler Zehirli, Bu Forum da Ba覺ml覺l覺k Yap覺yor

Yeni yelerin Kendilerini Tan覺tabilecekleri B繹l羹m
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. L羹tfen Forum Kurallar覺m覺za zen G繹sterelim. T羹m Kurallar Sizin Daha Rahat ve Seviyeli Bir Ortamda Payla覺m Yapabilmeniz 襤癟indir.

Forumlar覺m覺za Kay覺t Olduktan Sonra Kendinizi Tan覺tman覺z T羹m yelerimizi Memnun Edecektir.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Merhabalar; Saatler Zehirli, Bu Forum da Ba覺ml覺l覺k Yap覺yor

Mesaj Monarch » 19 Au 2010, 01:15

Merhaba; 35 ya覺nday覺m. Bilgi teknolojileri alan覺nda sistem y繹neticisi olarak 癟al覺maktay覺m. Bir ka癟 ayd覺r da bu g羹zel forumun 羹yesiyim. ocukluktan istidad vard覺 san覺r覺m, peder beyin 癟al覺an saatlerini 癟akt覺rmadan 癟ok tamir ettiimi an覺ms覺yorum tebess羹mle. Aradan y覺llar ge癟mi... Son bir ka癟 y覺ld覺r ise, anlayamad覺覺m bi癟imde kendimi saatler, teknolojileri, tarih癟eleri, 羹reticiler gibi konular覺 arat覺rmaktan alamad覺覺m覺 g繹rmekteyim. San覺r覺m bu; zevk, l羹ks, s覺rad覺覺l覺覺n, farkl覺 olma arzusunun 繹tesinde bir ey. Bilgi aray覺覺, k羹lt羹r羹n羹 edinme 癟abas覺.

Konu bal覺覺 enteresan oldu, bitirdiimde hak vereceinizi umuyorum; biri; neredeyse istem d覺覺 say覺labilecek bi癟imde gazete, haber siteleri, mesleki siteler gibi mevcut ilgi konular覺ndan daha fazla yukar覺da bahsettiim ve buna benzer konular覺n peine d羹羹yorsa, sada solda, tan覺d覺覺 tan覺mad覺覺 insanlar覺n saatlerine daha dikkatli bakmakta ise yolunda gitmeyen bir eyler vard覺r. :)

Ve bu forum; bilgi birikimini, tecr羹belerini paylamaya haz覺r, 癟ok 癟ok deerli insanlar覺n oluturduu bir yer olarak buldum buray覺. Yaz覺lanlar覺n deerinin yan覺nda, yazd覺klar覺m覺n anlam覺n覺n bile olmayaca覺 d羹羹ncesi de beni bir s羹re mesaj atmaktan al覺koydu.

Bildiim, fikir sahibi olduum, yorumlayabileceim konularda yazmaktan honut olurum elbette fakat, 繹renilecek eyler bilinenlerden fazla olunca izlemek d羹羹yor pay覺m覺za. Forumun ba覺ml覺l覺k yapt覺覺 meselesine gelince; saatforumu.com neredeyse anasayfam olmak 羹zere...
Kullan覺c覺 avatar覺
Monarch

Kay覺t: 02 ub 2010, 06:50

Re: Merhabalar; saatler zehirli, bu forum da ba覺ml覺l覺k yap覺yor

Mesaj nickynick » 19 Au 2010, 01:34

TSF'ye hogeldiniz, g羹zel d羹羹nceleriniz i癟in teekk羹rler, umar覺m keyifli vakit ge癟irirsiniz.
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullan覺c覺 avatar覺
nickynick

Kay覺t: 16 Kas 2009, 22:44

Re: Merhabalar; saatler zehirli, bu forum da ba覺ml覺l覺k yap覺yor

Mesaj Bond » 19 Au 2010, 02:44

Monarch TSF'ye ve aram覺za hogeldiniz. Samimi ve ho 羹slupla yaz覺lm覺 tan覺t覺m mesaj覺n覺z, avatar ve beeniniz i癟in teekk羹r ederim. Monarch nickini uzun zamand覺r forumda g繹r羹yoruz. Yaz覺 stilinize bak覺l覺rsa yazacaklar覺n覺z覺n anlam覺n覺n olmamas覺 gibi bir durum kesinlikle s繹z konusu deil bence, 癟ekinmenizede hi癟 gerek yok keke daha 繹nce kat覺l覺m yapsayd覺n覺z. Aram覺zda hem bilgilenip hemde g羹zel vakit ge癟iriyoruz. Forumlarda g繹r羹mek 羹zere.
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Re: Merhabalar; Saatler Zehirli, Bu Forum da Ba覺ml覺l覺k Yap覺yor

Mesaj mlm » 19 Au 2010, 07:27

Hogeldiniz Monarch.. ( Ben de kim oluyorsam.. :D ) marabalar覺n meraba deme hakk覺 var deil mi, yanl覺 olmas覺n da.. :lol:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Ya: 44
Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Mesaj Clk » 19 Au 2010, 08:02

mlm; marabalarda insan degil mi :) Sende yazacaksin tabii.

nemli bir bilim adami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! olan Che ne demis "D羹s羹nce 繹zg羹rl羹g羹 varsa foruma mesaj yazmakta serbest birakilmali" :D

Monarch aramiza hosgeldin. slubun ile renk getirdin. Cekinmek diye birsey s繹z konusu bile olmasin. Her birimizin bildigi, tecr羹be sahibi oldugu konular farkli.Dolayisi ile biribirimizden 繹greniyoruz!!

Iyi forumlar dilerim.
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj sedir » 19 Au 2010, 08:30

Avatar覺 gibi yaz覺lar覺 da renkli olan Monarch. Hogeldin.
Takma ad覺na bak覺l覺rsa forumda bir krall覺k ilan etme niyeti var gibi :lol:
Vakit nakittir.
Kullan覺c覺 avatar覺
sedir

Ya: 62
Kay覺t: 07 Nis 2010, 21:03

Mesaj Frax » 19 Au 2010, 12:30

Hogeldiniz foruma say覺n monarch :)
Kullan覺c覺 avatar覺
Frax

Kay覺t: 27 Ara 2009, 15:36

Mesaj mlm » 19 Au 2010, 15:21

clk yazd覺:mlm; marabalarda insan degil mi :) Sende yazacaksin tabii.

nemli bir bilim adami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! olan Che ne demis "D羹s羹nce 繹zg羹rl羹g羹 varsa foruma mesaj yazmakta serbest birakilmali" :D

Monarch aramiza hosgeldin. slubun ile renk getirdin. Cekinmek diye birsey s繹z konusu bile olmasin. Her birimizin bildigi, tecr羹be sahibi oldugu konular farkli.Dolayisi ile biribirimizden 繹greniyoruz!!

Iyi forumlar dilerim.

vay, ''mlm estafurullah ne marabas覺 olur mu hi癟 繹yle ey? '' gibi bir minvalde bir c羹mle ile kar覺lamay覺 beklerken direk marabal覺覺 yap覺t覺rd覺n bize clk.. :D:D:D

saatler ve aka bir yana hepinizi 癟ok sevdim s覺cak insanlars覺n覺z bu forumda bulunuyor olmaktan b羹y羹k mutluluk duyuyorum .. ( bu arada Monarch, senin sayfay覺 da b繹yle kiisel duygu patlamalar覺na alet etmi olmaktan 繹t羹r羹 繹z羹r diliyorum.. :D ) hepinize sevgiler, sayg覺lar.. :)
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Ya: 44
Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Sonraki

D繹n TSF yelerimiz & Tan覺ma - Member Introductions

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 29 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners