uhrmacher » 26 Eki 2010, 08:35
Öncelikle forumda emegi gecenlere tesekkür ederim.Adim Hakan 27 yasindayim ve Almanya da yasiyorum.Saatlere olan ilgim üc bes pasif seneye dayanir.Pasif diyorum cünkü,babam in bana dedemden kalma zenith marka köstekli saat ini emanet edene kadar,diesel,fossil ve bu tür gösterisli saatler i saat sanar avunurdum.Simdi ise yüzlerine bakmiyorum,asil ilgim böyle basladi ve bilgi toplamaya basladim.Elimde 2 adet zenith marka köstekli saat (biri devlet demir yollari armali ve maalesef icimde hergün kanayan bir yara gibi calismiyor) birer adet lotus,fossil,bruno banani,nacar im babamda emanet,quantum um abimde,ve su an kargo da bekledigim bir adet citizen eco drive CBT002 (bt0078) var elimde,fotograflarini koymadim sayet görmek isteyen olursa ekliyebilirim,su saat ten sonra otomatik ve orjinal olmayan herhangi hicbir saat alacak degilim,su an sifir alacak olursam aklimda steinhart marine yada zeppelin kurmali otomatik var yada ikinci el olarak omega,zenith,iwc tabiki fikir alisverisi yapmak her zaman faydali olmustur,bir saat sever olarak aranizda olmaktan cok mutluyum selamlar,