TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Herkese Selamlar

Yeni Üyelerin Kendilerini Tanıtabilecekleri Bölüm
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Lütfen Forum Kurallarımıza Özen Gösterelim. Tüm Kurallar Sizin Daha Rahat ve Seviyeli Bir Ortamda Paylaşım Yapabilmeniz İçindir.

Forumlarımıza Kayıt Olduktan Sonra Kendinizi Tanıtmanız Tüm Üyelerimizi Memnun Edecektir.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Herkese Selamlar

Mesaj uhrmacher » 26 Eki 2010, 08:35

Öncelikle forumda emegi gecenlere tesekkür ederim.Adim Hakan 27 yasindayim ve Almanya da yasiyorum.Saatlere olan ilgim üc bes pasif seneye dayanir.Pasif diyorum cünkü,babam in bana dedemden kalma zenith marka köstekli saat ini emanet edene kadar,diesel,fossil ve bu tür gösterisli saatler i saat sanar avunurdum.Simdi ise yüzlerine bakmiyorum,asil ilgim böyle basladi ve bilgi toplamaya basladim.Elimde 2 adet zenith marka köstekli saat (biri devlet demir yollari armali ve maalesef icimde hergün kanayan bir yara gibi calismiyor) birer adet lotus,fossil,bruno banani,nacar im babamda emanet,quantum um abimde,ve su an kargo da bekledigim bir adet citizen eco drive CBT002 (bt0078) var elimde,fotograflarini koymadim sayet görmek isteyen olursa ekliyebilirim,su saat ten sonra otomatik ve orjinal olmayan herhangi hicbir saat alacak degilim,su an sifir alacak olursam aklimda steinhart marine yada zeppelin kurmali otomatik var yada ikinci el olarak omega,zenith,iwc tabiki fikir alisverisi yapmak her zaman faydali olmustur,bir saat sever olarak aranizda olmaktan cok mutluyum selamlar,
Kullanıcı avatarı
uhrmacher

Re: Herkese selamlar

Mesaj mlm » 26 Eki 2010, 09:21

Hakan merhaba, foruma hoşgeldin, köstekli saatlerini merak ettim, müsait olduğunda şöyle fotoğraflı ufak bir inceleme yaparsan sevinirim. Bu arada günaydın. : )

Not: Forum yetkililerimizden Clk da Almanya'da, onun da saatlere az da olsa merakı vardır, belki yakınsınızdır birbirinize, görüşürsünüz..

Çalışmayan köstekli saatin için de forum üyelerimizden Colortime üstad ile bir irtibat kurabilirsin istersen, kendisi İzmir'de. Türkiye'ye geldiğinde falan eğer yakınsan İzmir'e, belki sana yardımcı olabilir.

Görüşmek üzere.
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj uhrmacher » 26 Eki 2010, 10:04

tesekkür ederim mlm,fotolari az sonra ekliyorum,nasipse onunla da clk ile de tanisiriz insallah,himmm genelde istanbul a geliyorum ben,istanbul da bildiginiz bir yer var mi acaba köstekli saatimle ilgili
Kullanıcı avatarı
uhrmacher

Mesaj nickynick » 26 Eki 2010, 10:05

TSF'ye hoşgeldin Hakan, umarım keyifli vakit geçirirsin. Bu arada, avatarın son günlerde forumda çok konuşulan bir saat :)
Diğer saatlerinin de resimlerini bekliyoruz.
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj uhrmacher » 26 Eki 2010, 10:35

tesekkür ederim nickynick,tabiki digerlerinin de fotolarini cekip ekliycem,yalniz su an citizen i bekliyorum bugün yarin gelir herhalde,bir hevesle aldik onu da,forum da bir saat okudum steinhart e yaptiriyormussunuz,ulasabildiniz mi saatlerinize,bende isin asli ileriki zamanda o marka dan düsünüyorum nasipse
Kullanıcı avatarı
uhrmacher

Mesaj Clk » 26 Eki 2010, 10:48

Hakan merhaba, öncelikle aramiza hosgeldin. Almanyanin hangi sehrindesin. mlm, forumun gece nöbetcisi olarak herseyi yetistirmis zaten :D

Steinhart forum saati gecen hafta ödemelerin yapilmasi ile yeni aktif hale gecti. Son iki ay, bu proje üzerine tartisma ve fikir paylasimi seklinde gecmisti. Eger talep edersen sende forum saatine sahip olabilirsin. Bunun icin yapman gereken pay-pal ile 50 euro Steinhart'a yatirman. Ocak ayinda saatler teslim edildiginde de geri kalan 440 Euro (celik versiyon icin) + yol masrafini yine Steinhart firmasina aktarman. Karar senin tabii ki.

Diger taraftan burasi bir saat forumu ve saatlerini paylasman hepimiz icin önemli. Calismayan saatin ile ilgili Istanbul'a geldigin zaman Saat Hastanesi ile temasa gecebilirsin.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Frax » 26 Eki 2010, 10:52

Hoşgeldiniz Hakan bey. :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj mlm » 26 Eki 2010, 11:24

Efenim artık sabah haberleri ile karşınızdayım, gice uyuyorum.. :D
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Sonraki

Dön TSF Üyelerimiz & Tanışma - Member Introductions

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 31 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners