Ben Ali Can 20 yaşındayım Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde Kamu Yönetimi bölümü Öğrencisiyim
aslen Aydın Nazilliliyim. Forumu sitelerde gezinirken bir linkte gördüm. Uzun zamandırda böyle saatlerle ilgili teknik bilgi veren bir site arıyordum ve bulduğum için çok memnun oldum.
Saatlere ilgim aslında 1 sene öncesine kadar yoktu ta ki geçen sen yaz tatilinde İstanbul'a akrabalarımı ziyaret etmeye gidene kadar.
O zamana kadar otomatik , quartz , kurmalı vs. hepsi gözümde birdi. Hatta Tomy- Hilfiger marka saatlere güzel diyordum . Demek ki hiç saat görmemişim o zamana kadar .

Neyse mekanik saatlere İstanbul'da yanına gittim annemin kuzeni olan Hüseyin abinin Maurice Lacroix markalı Maisterpiece 6318 modeline aşık olmamla başladı.

Sonralardan baya merak sardım bu saat olayına. Her gittiğim alışveriş merkezlerinde ilk önce saatçilerin önünde buluyorudum. Neredeyse çoğu markanın kataloğlarınıda kaptım .

Ve baya araştırmalar yaptım saatlerle ilgili. Kendimi bu konuda geliştirdiğime de inanıyorum.

Öğrenci olduğum için daha kendime hayran olduğum saatlerden alamıyorum ama ilerideki zamanlarda yani şu öğrenciliğin bitti para kazanılmaya başlandığı zamanda kendime hedef yapıp alacağım saatleri belirledim.

İçlerinde bir tanesi TAG Heuer Monaco 40th Chronographe 2

bir tanesi Frederique Constant Heart Beat Manufacture

IWC Portuguese Caliber 79350

Maurice Lacroix Masterpiece Le Chronographe 7128

Aslında daha çok var ama başlıca aklıma gelenler bunlar.
Bundan sonra foruma'da hem bilgi alarak hem bilgi paylaşarak sizinle irtibat halinde olacağım.