TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Antalya'dan Merhaba

Yeni Üyelerin Kendilerini Tanıtabilecekleri Bölüm
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Lütfen Forum Kurallarımıza Özen Gösterelim. Tüm Kurallar Sizin Daha Rahat ve Seviyeli Bir Ortamda Paylaşım Yapabilmeniz İçindir.

Forumlarımıza Kayıt Olduktan Sonra Kendinizi Tanıtmanız Tüm Üyelerimizi Memnun Edecektir.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Antalya'dan Merhaba

Mesaj Kaans » 17 Nis 2011, 23:36

Buradaki her saat severe merhaba diyerek söze girmek istiyorum. Adım Kaan Karakoç, 40 yaşında aslen İstanbullu ama 10 yılı aşkın zamandır Antalya'da yaşıyorum. Evli değilim. Şu ara özel bir göz merkezinde halkla ilişkiler sorumlusu olarak 4 yıldır görev yapmaktayım. Saatlere olan tutku gençliğimden geliyor. Babamın Almanya'dan getirdiği Dolmar Sachs (İsmini yanlış hatırlama ihtimalim var çünkü internetteki araştırmamda bu saati bir türlü bulamadım.) marka kurmalı dalgıç saat ilk kullandığım saat oldu. Daha sonra güzel altın kaplama bir Citizen ile devam ettiğimi hatırlıyorum. Ne yazık ki bu saatler taşınmalar sırasında kayboldu. En sevdiğim saatim (Şu anda sahip olduğum saatler de dahil buna) annemin bana mezuniyetimde hediye ettiği kurmalı bir İsviçre saatiydi. Maalesef bir top oyununda kurma kolu çıkıp savrulan ve bulamadığım bu saatin markasını hatırlayamıyorum. Bilinçli olarak kendime aldığım ilk saatim Nacar marka çelik bir saat idi. Çok uzun zaman kullanıp artık kenarlarını yıpranmasından gömlek manşetlerini mahvettiği için ıskartaya çıkarmak zorunda kaldığım Quartz bir saatti. Arkasında 2009 yılında kendimi Swatch Irony bir saat ile ödüllendirdim. Düğünümde yine babamın hediye ettiği Candino Diamond altın kaplama saat takım elbise saati olduğundan sürekli olarak bileğimi süsleyemediğinden yeni bir saat alma fikri ile yola çıktım ve TSF'yi keşfettim (Yanlış hatırlamıyorsam Eylül 2010'du). Tabii ki herkesin yakın ilgisi ve derin bilgisi beni anında otomatik saatlere yöneltti ve araştırmalarım sonucu ilk otomatik saatim Orient New Multi Year Calendar saat sahibi oldum. Bir kaç ay sonra Orient Light Powered bir saat daha aldım kendime ama onu da yeğenime üniversiteyi kazanma ödülü olarak hediye ettim. Çok zaman geçmedi Gürçağlar hocamın yardımları ile 2. otomatik saatim olan Vostok Amphibia'ya sahip oldum. Halen elimden geldiğince aktif olmaya çalışıyor, sizlerin engin bilgisinden faydalanıyor ve burada, sizlerin arasında son derece mutlu olduğumu sizler ile paylaşmak istedim. İşte ben...

Resim
Hayata nicelik değil, pozitif nitelik kattığımızda yaşadığımız zaman değerlenir...
Kullanıcı avatarı
Kaans

Re: Antalya'dan Merhaba

Mesaj Frax » 17 Nis 2011, 23:51

Aylar sonra hoşgeldiniz diyelim Kaan bey. Çok geç olsa da :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj drk » 17 Nis 2011, 23:59

Tekrardan hoşgeldiniz Kaan Bey. İstediğiniz tüm saatlere kavuşmanız dileğiyle.. :)
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj herofb » 18 Nis 2011, 00:23

merhabalar,tekrar hoşgeldiniz :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Bond » 23 Nis 2011, 18:13

TSF'ye tekrardan hoşgeldin Kaans. :champ: Detaylı tanıtım ve forumlardaki aktif paylaşımlar için teşekkür ederim. :thumbup: Forumlarda görüşmek üzere.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj mlm » 23 Nis 2011, 18:54

Tekrar hosgeldin Kaans, iyi forumlar diliyorum ben de..
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Kaans » 23 Nis 2011, 20:15

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. 23 Nisan bayramınız da kutlu olsun...
Hayata nicelik değil, pozitif nitelik kattığımızda yaşadığımız zaman değerlenir...
Kullanıcı avatarı
Kaans

Dön TSF Üyelerimiz & Tanışma - Member Introductions

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 39 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners