TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tüm Saat Dostlarına Selamlar

Yeni Üyelerin Kendilerini Tanıtabilecekleri Bölüm
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Lütfen Forum Kurallarımıza Özen Gösterelim. Tüm Kurallar Sizin Daha Rahat ve Seviyeli Bir Ortamda Paylaşım Yapabilmeniz İçindir.

Forumlarımıza Kayıt Olduktan Sonra Kendinizi Tanıtmanız Tüm Üyelerimizi Memnun Edecektir.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Tüm Saat Dostlarına Selamlar

Mesaj cet1905 » 27 May 2011, 10:57

Öncelikle tüm forum üyelerine merhaba.Türkiye Saat Forumuna internette bir saat hakkında bilgi ararken rastladım.Hemen üye oldum.Dün ofiste çalışırken,akşam evde ve şu anda tekrar ofiste forumu takip ediyorum.Açıkçası bir çok konuda bilgilendim ve bilgilenmeye devam ediyorum.Kısaca kendimi tanıtacak olursam özel bir şirkette finans md. olarak görev yapıyorum.Bir çok alanda hobilerim var.(otomobil,off-road,model araç koleksiyonu,film koleksiyonu,fotoğraf ve iyi cihazlarla müzik(plak ve sacd)vb..
Saat konusunda ilkokul da babamın aldığı Omax marka bir saatle başlayıp şimdilerde devam ettirdiğim bir kaç saatle sürdürüyorum.Kendimce koleksiyonumda Seiko-Sportura,Seiko-perpertual kinetic,Seiko-100s Chrono,Seiko-Velatura yacht,Seiko Chrono-bez kayışlı bir modeli, Momo Design Composito-snırlı üretim,Momo design-Diver,Tissot- T-Touch ,Tiberland Chrono ve son aldığım iyi de para verdiğim Tag-Heuer Aquaracer 500m-Chrono saatlerim var.Özellikle Tag ve Composito en hoşuma giden saatlerim.Hedefte tag la yaşadığım sarsıntıyı atlattıktan sonra Omega seamaster -planet ocean modeli var.Saatlerimi büyükçe bir saat kutusunda korumaya çalışıyorum.En kısa sürede fotoğraflayıp sizlerle paylaşmayı düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
cet1905

Re: Tüm saat dostlarına selamlar,

Mesaj Clk » 27 May 2011, 11:02

Su nickte ki 1905 olayina icim sinmedi ama yapacak birsey yok :D

Aramiza hosgeldin Cet. Fotograflarini ve incelemelerini bekliyoruz ;)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj herofb » 27 May 2011, 11:38

merhabalar , hoşgeldiniz herojd11907 :)

koleksiyonunuz gerçekten çok geniş ve hep bilinçli seçimlerden oluşuyor en kısa sürede fotolarını bekliyoruz
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj bavyerablue » 27 May 2011, 12:27

Hoşgeldiniz..
rumuzunuz kadar koleksiyonunuz da çok etkileyici gibi geliyor :D
Kullanıcı avatarı
bavyerablue

Re: Tüm Saat Dostlarına Selamlar

Mesaj drk » 27 May 2011, 12:34

Hoşgeldiniz cet1905, iyi forumlar :champ: Fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyoruz ;)
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Frax » 27 May 2011, 13:13

Hoşgeldiniz sayın cet1905. Fotoğrafları bekliyoruz mutlaka :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Re: Tüm Saat Dostlarına Selamlar1

Mesaj avsu07 » 27 May 2011, 13:16

Hoş geldiniz. Tag'la yaşadığınız sarsıntıyı bu forum çabuk unutturur. Farkında olmadan 9 ölçeğinde depremle karşılaşırsınız. Aman korunma önlemlerini almayı unutmayın. :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
avsu07

Mesaj cet1905 » 27 May 2011, 13:56

Hepinize nazik yanıtlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum.Fotoğrafları en kısa sürede paylaşmaya çalışacağım.Rumuzla ilgili beğenen-beğenmeyen tüm dostlara kısa bir açıklama daha yapayım.Anlaşılacağı üzere Galatasaray taraftarıyım.Hatta biraz da bu işin ötesindeyim.Bu rahatsızlık hayatımda önemli bir yer tutmakta.Belki daha sonra daha da detay verebilirim.(örn.son 9 aracımın plakası GS,Şu andaki 2 aracımında..)Neyse saat konusuna dönersek eşimde aynı şekilde saatsever biri..Onunda benim ki kadar saati var belki biraz daha fazla..İmkanlar dahilinde birşeyler yapıyoruz.Fakat bu saatlerin korunması ve bakım işi gerçekten önemli.Diğer koleksiyonlarım,özellikle model araçların temizliği ve bakımı da zahmetli bir iş.Bir de evinizde bol tüylü bir köpeğiniz varsa..
Kullanıcı avatarı
cet1905

Sonraki

Dön TSF Üyelerimiz & Tanışma - Member Introductions

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 33 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners