lange52 » 16 Eki 2011, 20:08
Merhabalar,siteye emeği geçen herkese teşekkür etmek isterim öncelikle,Ordu'da yaşıyorum ve akademisyenim.Hoş görürseniz uzun uzun saatler ve onlara karşı olan hislerimdem bahsetmek istemiyorum çünkü hayatta en zorlandığım şey bendeki bu duyguyu tarif etmek,değil dokunmak resmine bile bakmak beni heyecanlandırıyor.Saatte Alman orijinli saatler en beğendiklerim.A.lange&söhne ve Glashüette-original en sevdiğim saat markaları buna isviçreli jaeger le coultre'yi de ekleyemeliyim.Ben omega seamaster ve seiko premier kinetic perpetual modelini kullanıyorum.Sea master cushion shaped biçimli eski kasa fazla yazmayacağım dedim döktürdüm.Ben sizlere İki sorum olabilir mi? Birincisi siteden takip ettiğim kadarıyla eta üretimini ve parçalarını tam anlayamadım.Bu İsviçre dışında mı üretiliyor tam algılayamadım.İkincisi de biraz ayrıntılı olarak saatteki titreşimleri örneğin 28.800 vph(4 mhz),21.000vph veya 36.000 vph(5 mhz) yi ve parantez içindeki 4 ve 5 i açıklayabilirseniz çok sevinirim.Hoşçakalın.