TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Herkese İyi Forumlar

Yeni Üyelerin Kendilerini Tanıtabilecekleri Bölüm
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Lütfen Forum Kurallarımıza Özen Gösterelim. Tüm Kurallar Sizin Daha Rahat ve Seviyeli Bir Ortamda Paylaşım Yapabilmeniz İçindir.

Forumlarımıza Kayıt Olduktan Sonra Kendinizi Tanıtmanız Tüm Üyelerimizi Memnun Edecektir.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Herkese İyi Forumlar

Mesaj Turkmen » 05 Şub 2012, 00:59

Ben Eren, Eskişehir'de ikamet ediyorum. Kendimi bildim bileli para, kalem ve saat merakım vardır. Aynı zamanda para koleksiyoncusuyum. Saatler hakkında epey bilgi sahibi kullanıcıların arasına katılmak benim için bir şans olduğunu düşünüyorum.
Yeni bir saat alalı henüz bir ay dolmadı fakat gene de saat beğenip, bütçe planlaması yapıyorum. Bu hastalığın son zamanlarda nöbetler halinde geliyor nedense, TSF hastalığımımı tetikliyor ne? :lol: Öğrencilikten yeni çıktığım için fazla saatim yok ama sizin saat paylaşımlarınızı izlemek, bilgilerinizden yararlanmak yeni saat sahibi olmak gibi. Sanırım artık quartz saat almam, hele ki bu otomatik tutkum varken.

Eskişehir'den selamlar, Herkese iyi forumlar
Kullanıcı avatarı
Turkmen

Re: Herkese İyi Forumlar

Mesaj msturan » 05 Şub 2012, 01:09

Hoşgeldiniz Eren, keyifli forumlar :champ:
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Herkese İyi Forumlar

Mesaj mlm » 05 Şub 2012, 01:10

Hosgeldiniz :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj mucadeleci » 05 Şub 2012, 01:40

Hoşgeldiniz *türkmen :thumbup: saat hastalığı başka, TSF de ayrı bir hastalık :) kendi adıma konuşuyorum; aç tavuk kendini buğday ambarında sanır misali, Grand Seiko, Perrelet, Patek Phlippe, A. Lange Söhn, Rolex, yeri gelir Konstantin Chaykin tarzı özel yapım saatler ve daha niceleri hep aklımda, herbirini almak istesem ömrüm yetmez ama heran herbirini alıvercekmişim gibi düşünüyorum, bu durumda TSF de benim buğday ambarım oluyor :) bununla birlikte sahip olduğum saatlerimide alabildiğine seviyorum o da ayrı bir durum, kendimi anlatamadım belki ama siz anladınız beni :D suyun rengini, gülün kokusunu bana anlatabilirmisiniz !? şekerin tadı gibi bendeki bu sevda :P :)
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj Frax » 05 Şub 2012, 02:31

Hoşgeldiniz :champ:
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj asymptote » 05 Şub 2012, 02:33

Eren hoşgeldin foruma :champ: Çok sayıda saatin olması gerekmez bir saatsever olmak için.. ;) Saat sahibi olmak insana güzel duygular yaşatır elbet, bu inkar edilemez :) fakat aynı duyguları burada yada başka ortamlarda mekanik saatler ile ilgili güncel ve güncel olmayan bilgileri araştırıp öğrenerek yada eski bir mekaniği söküp takarak da yaşayabilirsin.. Önemli olan mekaniğin sana verdiği duygudur, senin ruhunu ve kalbini okşamasıdır vs.. :thumbup: Bu arada benim de üzerinde Mevlana resmi olan eski 5000 liralık banknotum var, hem de çil.. ;) :D
Resim
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj drk » 05 Şub 2012, 06:03

Hoşgeldiniz, keyifli forumlar :champ:

Benimde 1920'den günümüze kadar neredeyse bütün madeni paraların olduğu bir koleksiyonum var. Küçükken bir hevesle birkaç mahalle dolaşıp tanıdık tanımadık herkesten toplamıştım eski paraları :D
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj retrograde » 05 Şub 2012, 11:14

Hoşgeldiniz :champ: ilgilendiğimiz konular aynı sizinle. Saat, kalem, para ve herşeyiyle nostalji.

'El-farah seb'ate eyyâm vel huzn tûlül ömr'
Kullanıcı avatarı
retrograde

Sonraki

Dön TSF Üyelerimiz & Tanışma - Member Introductions

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 15 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners