Her ne kadar iyi saatçilerin vitrinlerine bakmayı kendimi bildim bileli sevsem de ciddi bir saat merakım bu yıla kadar olmamıştı. Çocuklukta sahip olduğum saatler; basit bir swatch, bir Casio Pathfinder ATC1000, bir de şu hesap makineli saatlerden...
Belli bir yaşa gelince zaten cep telefonu sahibi oldum ve saat takmama gerek kalmadı. Zaten huylanmaya müsait bir yapıdayım, mümkün olduğunca hafif gezmeyi severim

Düğün hediyesi olarak verilen La Grande Classique de Longines işleri biraz değiştirdi. İnanılmaz zarif ve takım elbisenin şıklığına şıklık katan bir saat.

Bu saati sık sık takınca bir baktım, spor giyindiğimde de kolumda saat arıyorum, saate bakma alışkanlığı edinmişim. Madem öyle bir de spor saat alayım dedim... Biraz araştırmak lazım tabi. Sonra bir saat forumuna denk geldim. Burası ise bulduğum ikinci forum. Samimiyetle söylüyorum bu forumdan daha çok keyif aldım, çeşitli nedenlerle... Bir süredir diğerini bıraktım burayı gezip duruyorum. Artık üye olma vakti gelmişti.
Bu saat meraklılarının derdi neymiş anladım. Hatta bende de benzer bir merak belirmeye başladı maalesef