Selam arkadaşlar,
Dün Oulton Park'taki ilk round için sıralama turları yapıldı. Maalesef bizim için hiç istediğimiz gibi gitmedi, attığım ilk turdan sonra ikinci turda arabayla pist dışına çıktım ve kaldığım pozisyon yüzünden geri dönemedim

geri viteste o an çalışmadı nedense, çalışsa çok rahat bir şekilde tekrar girip seansı bitirebilirdim. Attığım tek tur yüzünden 16. sırada başlıyorum yarışa.
İkinci yarış için yapılan sıralamalarda da arabayı kullanan diğer pilot (Euan Hankey) 10. en iyi zamanı yapabildi, liderin 1,3 saniye gerisinde. O da ayrı bir hayalkırıklığı oldu. Ancak aynı gün Blancpain Sprint Yarışı için yapılan sıralama turlarında da iki McLaren fabrika pilotu da 13. sırada kalınca içimize şüphe düştü ve speed farklarına baktığımızda pistte düzlükte en yavaş araba olduğumuzu farkettik. Düzlük başına yaklaşık 10 km gibi bir hız farkı var. Bu da Oulton Park'ta en en az 1 saniye fark demek. Bunu yetkililere bildirip güç arttırımı için izin istedik ki diğer arabalarla aynı seviyeye gelebilelim, aynısını Blancpain yarışı içinde yaptılar, onlara izin verdiler ancak biz o izni alamadık, bir daha ki yarış için olacağını söylediler. Bu da yarın ki yarış için zaten zor olan işimizi daha da zorlaştırıyor. Yapabileceğimiz tek şey bitirebildiğimiz en iyi yerde bitirip bir sonraki yarışa bakmak şu an ki durumda. Maalesef böyle şanssız bir ilk yarış geçiriyoruz