TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Ferel Marka Vintage Saatim Hakkında Yorum

Antika Saatler ve Cep Saatleri Üzerine Paylaşımlar

Ferel Marka Vintage Saatim Hakkında Yorum

Mesaj yunusso » 11 May 2013, 10:50

selamlar ,
bir zamandır bende olan FEREL marka bır saat ıle ılgılı ınternetten bakmama ragmen bır bılgıye ulasamadım .... saatın arka kapagında base metal ve swiss made ıbarelerı var .. kadran ıse sıyah ve epey yıpranmıs .. sanıye kolu yok .. kadranda da swıss made ve antımagnetıc ıbaresı mevcut.. fakat saatle ılgılı bakım yaptırdıgım saatcı , mekanızmasının eskı alman saatlerıne benzedıgını ve taşsız oldugunu , malzeme kalıtesının cok ıyı olmadıgını soylemıstı . saatın kapagını cekındıgımden acamadım ve resmını cekemedım... eskı goruntusune ve swıss made ıbaresıne ragmen sanırım bu saat de orıjınal olmayan bır saat gıbıme gelıyor ..degerli uyelerden bılgısı olan varsa cok sevınırım ..

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
yunusso

Re: Ferel Marka Vintage Saatim Hakkında Yorum

Mesaj Clk » 11 May 2013, 13:44

Tanimadigim bilmedigim bir marka. Ancak internette yazilanlara bakilirsa 1960'larin moda saati ve herhangi bir maddi degeri yada mekanik özelligi yok. Basit yöntemler ile üretilmis ve kalite olarak zayif.

Ferel; Trice Watch Inc. sirketiymis v.s. Hep mis, mus yazdim cünkü bilgilerin dogrulugu hakkinda emin degilim...
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Re: Ferel Marka Vintage Saatim Hakkında Yorum

Mesaj yunusso » 11 May 2013, 13:57

sayın clk
bu durumda bu saatın uretım tarıhı 1960 lar cıvarı ...en azından su anda uretımde olmayan bır saat olarak kolumda tasıyacagım .neticede yası da benden buyuk ...ilginiz ve zahmetiniz için cok tesekkur ederım.
Kullanıcı avatarı
yunusso

Dön TSF Antika Saatler & Cep Saatleri - Vintage & Pocket Watches

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 12 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners