Tebrik ederim Godzilla34. Üst üste ikinci kez turnayi gözünden vurmussun. Bu saati cok düzgün bir saatciye ver, kadran temizligi, temizlik islemleri ve politur islemi yapilsin akabinde gurur ile takarsin. Fiyat bicemem ama kesin sen bunu yine 100 Euro altina aldin
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Sunuda belirtmeliyimki sizin sayenizde dogru saatlere bakmaya basladim saatlerden anlamasamda sizlerin tavsiyeleri super isime yaradi allah razi olsun ve bu saatede bayildim acikcasi
Saat gerçekten güzelmiş Godzilla. Resimleri Url değilde img kodu içine alırsan direk forumda çıkar, ben sürekli düzeltiyorum belki farketmedin Clk'nın dediği gibi düzgün bir revizyonla oldukça şık bir saat olarak kullanabilirsin. Teknik özelliklerine ve mekanizma modeline bakmadım şu an, sen öğrenirsen bizleri bilgilendirirsin. Oris ne oldu verdin mi yüksek fiyattan?
Ozur ustadim anca okadar yapabiliyorum ama bundan sonrakine dikkat ederim bende bu hirs varken daha cok saat alirim oris suan 115 euroda bekliyor yaklasik 22 saati var bende merak ediyorum 250 kabul etmedim sanirim daha ucuza gidicek
Birde bu almanyada iyi bir saatciyi nerden bulucaksin ustadim araplar yapiyor o isi onlarada saati orjinal ver geriye sana sadece kadrani orjinal verirler onlerinden gecerken dikkat etmek lazim kaldiki saat emanet ediceksin
Oris satildi ustadlar 128 euro teklifi degerlendirmedim zarar ettik ama kardan zarar olsun kurtuldum ondan sevememistim saati belkide Quartz olmasindandir neyse hayirlisi olsun diyim