TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Vintage Zenith Cep Saati Restorasyon

Antika Saatler ve Cep Saatleri Üzerine Paylaşımlar

Re: Vintage Zenith Cep Saati Restorasyon

Mesaj asymptote » 11 Eyl 2012, 14:17

Hocam sipariş verdiğiniz ürün masa ve duvar saatleri için ama cep saatinin kadranına da uyar sanırım, gelişmeleri merakla takip ediyoruz.. :geek: :champ:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj bulenty » 11 Eyl 2012, 20:58

asymptote yazdı:Hocam sipariş verdiğiniz ürün masa ve duvar saatleri için ama cep saatinin kadranına da uyar sanırım, gelişmeleri merakla takip ediyoruz.. :geek: :champ:

Koca ebay de bulabildiğim bu oldu,bakalım,pahalı bir şey olmadığı için denemek ve öğrenmek adına getirttim.Gönlümden geçen,bir gravür çizdirebilmek.
Hobisi olan insan,zararsızdır ve hatta iyi,güzel insandır
Kullanıcı avatarı
bulenty

Mesaj bulenty » 11 Eyl 2012, 22:20

İlk denemede hatalar var,numaraların etrafını sıvamak çok zor,ince bir şey veya tırnakla yaptığın zamanda çizik oluyor..Makro çekimde hatalar bariz fakat normal bir bakışla o kadar kötü görünmüyor.Üzerinde çalışmaya devam edeceğim.Numaraların üstünü en küçük cerrahi bistüri ile nazikçe kazıyıp sarı rengi ortaya çıkarmaya çalışacağım.Bakalım,,,zor zanaat

Resim

Uploaded with ImageShack.us

Resim

Resim

Kullanıcı avatarı
bulenty

Mesaj Remre » 12 Eyl 2012, 09:30

bulenty merakla ve heyecanla bekliyoruz. Bitirdiğinde bence takmaktan en keyif aldığın saatin bu olacak.
Eski kullanıcı adı: e155159
Kullanıcı avatarı
Remre

Mesaj bulenty » 24 Eyl 2012, 20:21

Söylediğim ressamla halen iletişim kuramıyorum.Kendim birşeyler yapmaya çalıştım.Ortaya çıkan şey henüz çok ham.Numaraları ortaya çıkarıp subsecond için bir şeyler düşünüyorum..Aşama ,aşama sizlere sunmak için yayılıyorum,aklımdan geçen bir boran,meteforla örtüşürmü? Sizin niyetinize ve karşınızdakinin yorumuna bağlı,,,

Ortaokuldan beri ilk kez boya fırçası elime aldım,tren platformunu yaparkende kullanmıştım ama o çok daha kaba işlerdi,,,

Herneyse ben ilk eteapta yaptığım işi arz dedeyim,ilgisi olmayan ve bu işten anlamyanlar lütfen gereksiz yorum yapmasınlar.Eleştirel yaklaşımlar mutlaka olabilir ama gereksiz yorumlardan kaçınmak lazım.

Resim

En son bulenty tarafından 24 Eyl 2012, 20:51 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
bulenty

Mesaj KKarakuş » 24 Eyl 2012, 20:26

bulenty ; Hocam aslında aklımdan geçen yorum şudur ; Kendi emeğinizin olduğu bir saati sizden sonraki neslinize bırakmanız daha da değerli olacaktır.Yani kadrana uygulacağınız resim yada herhangi bir gravür , kendi emeğinizin göstergesi olacaktır. :thumbup:

Konuyu merakla takip edeceğim.
" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL
Kullanıcı avatarı
KKarakuş

Mesaj bulenty » 24 Eyl 2012, 20:54

KKarakuş yazdı:bulenty ; Hocam aslında aklımdan geçen yorum şudur ; Kendi emeğinizin olduğu bir saati sizden sonraki neslinize bırakmanız daha da değerli olacaktır.Yani kadrana uygulacağınız resim yada herhangi bir gravür , kendi emeğinizin göstergesi olacaktır. :thumbup:

Konuyu merakla takip edeceğim.

Sağolasın,ağzından bal akıyor,işte insan daha mükkemmeli aramak sevdasında olduğu için bu iş uzun sürebilir.Böylece resim ve gravür sanatına karşı kabiliyetimiz ne kadar onu da ölçeriz.
Kullanıcı avatarı
bulenty

Mesaj Triton » 29 Eki 2012, 20:24

Bu saat ne oldu?

Merak ettim.....
"I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots." Albert Einstein
Kullanıcı avatarı
Triton

ÖncekiSonraki

Dön TSF Antika Saatler & Cep Saatleri - Vintage & Pocket Watches

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 11 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners