merhaba Frax, Drk,
ben de thecooper'a bu konuda mesajlar attım elindeki parayı biriktirip daha kaliteli saatlere vermesini söyledim hatta bir kaç tane ebayden uygun fiyata örneklerin adreslerini de yolladım ama pek tatmin etmemiş herhalde mesajım thecooper'ı, hala ebayden örnekler istiyor

satması konusunda ben de hem fikirim çünkü sizin de dediğiniz gibi bilinsizce oluşturulan bir koleksiyon ki koleksiyon demek sadece çok saatim olsun mantığıyla yapılacak bişey değildir... hatta yolladığım mesajda ona lise yıllarımda ilk saatlerimi toplamaya başladığım zamanlar benim de tıpkı onun gibi önüme çıkan saati aldığımı yazmıştım

neyse ki sovyet saatleri ucuz ama kaliteli saatler bir şekilde hepsini elimden çıkarıp amerikan saatlerine yönelmem çok iyi oldu... thecooper satmak için almadığını söylüyor ben de tıpkı onun gibi düşünerek alıyorum saatlerimi ama dikkat ederek ve secerek...
benim tavsiyem daha küçük böyutlu saatlere yönelmesi ne bileyim masa saatleri gibi veya seyahat saatleri gibi... ama 10 liraya 20 liraya alacağı saatlerden bahsetmiyorum daha farklı daha ilginç şeylerden bahsediyorum mesela masa saatleri ilk çıktıklarında öyle değişik şekilli olanları ve süslü olanları var ki ebay de çok iyi örneklerini bulması mümkün bugün gidipte bazı yerleri tenzih ederek söylüyorum pek çok saatçide bulacağı sıradan masa saatlerinden oldukça farklı ve güzeller... biriktirsin parasını 10 tane saat alacağına birinden rica edip -bir aile büyüğünden- ebayden bir tane ama kaliteli birşey alsın. umarım bu söylediklerimizi bir gün dikkate alır thecooper