adiyge yazdı:Teşekkür ederim zyk1on yarım saat önce saatçi seti almak aklıma gelmiştidünde Ultrasonik temizleyici makinası ve ilaçlarından sipariş verdim ne kadar etkilidir bilmem ama amatörce temizlik yapabilsem yeter.internetten alış satış konusunda sorunum olmaz tecrübem var paypal hesabımda var da sanırım şuan için % 80 ihtimale çıktı bu hobinin içine girdikçe öğrendikçe elimizde tutucaz gibi gözüküyor çoğunluğunu, şuan için ortaya çıkan 80 tane karışık kurmalı ve otomatik yuzde 98 i çalışır durumda % 80 i temiz çantaya dizdim Adapazarında böyle kolleksiyon kalmadığını söyledi biri borçları birlik olup az krediyle kapatıcaz gibi çoğu saatide bırakıcaz yakışır bir şekilde koruyacaz inş.
cok guzel...insallah saatleri elinizde tutar ve hobby olarak saatcilik yaparsiniz.
saat deyip gecmeyin,bu saatler sayesinde kumari ve ickiyi biraktim,kotu aliskanliklarin yerini saatlerle ugrasarak gecirdim ve hala ugrasiyorum hobby olarak son 3-4 yildir.
isin icine girdikce daha da cok seveceksiniz,
tarih,sanat,metal,mekanik ve yabanci dil gibi bir cok bilginiz dahada gelisecek.
ister istemez bu sizin kisiliginize ve toplumdaki yerinize olumlu etki yapacak,
belkide bilmediginiz,farketmediginiz bir becerinizin farkina varip hayatiniz degisecek
bir de bu saatcilik isinde para kaybetmezsiniz..,
heralde ben bu saat isine girdim gireli su an itibariyle cebimden para cikmamistir ustune ustluk para dahi kazandim ve elimde olan saat,alet ve parcalar bedavaya gelmistir.
eger yardima ihtiyac duyarsaniz,zamanim el verdigince size yardim edebilirim (kisitli bilgimle,olabildigince)
saygilar